krfjolca -> RE: Novemberke (7.8.2006 21:20:20)
|
Luštni bušiji [sm=nosecka.gif][sm=bravo.gif] Mene danes spet dolgčas baše. Dopoldne sem šla še malo po nakupih in pustila 10 jurčkov v DMu, 6 v Babycentru, 5 pa na internetu (sem pa tja kako luštno rabljeno cunjico zagledam, pa kar kupim). Dovolj za ta mesec. Saj je kar fajn, da se malo porazdelijo stroški na zadnje mesece. Zdaj je pa skrajni čas, da mi kupijo previjalno, da bom imela kam spravit vse to :))) No, potem sem šla mimogrede malo v službico, nato pa domov dolgčas past. Nimam več kaj počet, vse je že pospravljeno, popucano, zgloncano, oprano, speglano ... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Tako da sem se lotila hladilnika in pospravila vse sadje in zelenjavo, s katero me zalagata tašča in moževa stara mama. Sem imela že toliko bučk, kumar, paradajzov, paprik in jabolk, da je bilo treba nekaj narest, ker nič več v hladilnik ne gre. Tako da sem naredila ogromno kastrolo omakice za testenine, ta bo šla zdaj po posodicah v skrinjo, iz jabolk pa sem spackala eno mnjami pecivo s kokosom.
|
|
|
|