melita73 -> RE: Novemberke (11.8.2006 17:30:41)
|
Pozdravljene. Čeprav vas redno berem, sem za pisanje pravi lenuh. Vidim, da vas večina ze hodi v MŠ. Zanima me, a bo katera šla v Postojno. Baje da je tam super. Kaj pa vozički, ste ze kupile oz. zbrale. Midva imava ogledanega Jane slalom pro (upam da sem prav napisala), zdraven se lahko dokupi zimska vreča, ki nam bo pomoje prav prisla, saj bomo rodile v takem času. Kakor sem brala, je to super zadeva, saj je otrok lepo pokrit. Oblekic pa nisem še nič nabavljala, ker ni po rtgovinah še nič debelejših stvari. Bo treba se malo počakat, da dobijo nove kolekcije. Še vse hodite v službo? Jaz delam v šoli in bom doma do konca oktobra 2007. Sicer bi zaradi počutja lahko šla 1. septembra delat, ampak me je ravnatelj prosil, če bi se dalo, da bi bila doma, ker je zoprno, da se vsaka dva meseca učiteljica zamenja. Ginekologinja je rekla, da ni problema, tao da bom kar doma, nogoče bom samo kaksno podaljsano bivanje kdaj vskočila, če bo kriza. Ravnokar me je klicala kolegica, ki je rodila 14 dni nazaj in se sedaj ne morem prit k sebi. Njen sinko je bil težak 4950 in velik 60 cm. Upam, da moja hčerkica ne bo taka velikanka. No, naj bo dovolj za danes. Bom poskušala bit malo bolj pridna tudi s pisanjem. Lepo se imejte kljub dežju.
|
|
|
|