ema79 -> RE: Novemberke (13.8.2006 12:07:17)
|
hoj,hoj,hoj! No, včeraj pa tud jst iz morja pršla. Madonca ste se tolk razpisale v teh dneh,da mi je kr neki cajta vzel, da sem vas prebrala. Vreme je blo super, trikrat zvečer sam dežek padu, tak da sem zagorela srečka nosečka. V teh desetih dneh sem vidla sam še eno nosečko,zdj pa ne vem al se sončka bojijo al pa sem bla na totalno ne IN kraju. Vidim, da so mal barvaste strani naredil tlele, da je kr mal lepš filing brat. Pa da začnem po vrsti. Tole otrdevanje trebuha, aje to, ko se ti zdi, da bi ti kr vakum pod popkom potegnal, al pa mam jst čist neki druzga!? Moje kilce so že +11 in trebušček že tak, da mi je moj dragi dal novo ime-buhtl. glede stvari za dojenčka, pa mam jst kr neki stvari, ki sem jih dobila v dar-lupinico,avtosedežek,posteljico (jogi moram nov kupit), povšterček in dekco,košek nama bo njegova šefica podarila. Sam kaj ko vse to še ni to in je še en mali milijon stvari za nabavt in sploh ne vem, kje naj začnem! Zdj mam pa še dva dni za uživancijo pol pa znova na delo! Mejte se!
|
|
|
|