|
Naty*Taja -> RE: Montignac (6.1.2007 9:49:38)
|
Ojla babike! Jaz sem pa misla, da se tule nič ne dogaja, ker je bilo zadnjič tako zatišje! Pa sem bila zdejle prijetno presenečena![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Se vam resno pridružujem. Moj ITM je med tavečjimi - 27,75! Ja prava bunka sem in to mi gre že res na živce! Sem že zadnjič začela, pa me je za mleko skrbelo?! Namreč še polno dojim - tak kot Jančika (mimogrede zdravo tudi tukaj - me veseli, da si tudi ti tu!), pa ko nisem dost jedla, je bilo kr premalo? Bog pomagej, če imam pa takega okroglega knedlčke in veliko rabi. Skoz je bilo namreč mleka več kot preveč in zgleda, da se je tolk navadla, da zadnjič, ko ga je bilo v mejah normale ni imela dost!! Se je cele dneve kr na joško obešala, pa ponoči smo bili kr naprej pokonci.... Zdej ji bom pa kr kej gostega poturila in bo lažje! Pa tavečji gre v vrtec, tak, da bom imela čas kaj skuhat! Zdejle sem bila tri dni na keksih in čokoladi, ker sem bila v taki gužvi (se v vrtec uvajamo), da sem še kruh pozabla iz skrinje dat in nisem imela kaj jest! Drugače pa jaz tole jemljem kot drugačen način prehranjevanja in ne kot dieto - zato, da te psiha ne zj....! In tudi grešim vedno, če druga ne pa s črno čokolado! Kava z mlekom je pa itak zakon pa tudi kak red bull bom spila vmes, ker drugače niti pod razno ne bom preživela tegala našega trenutnega tempa!! Janči a tebe nič utrujenost ne daje zraven obeh malih in gospodinjstva?! Pa tudi kar se tiče vaganja - ve se kr tehtajte, jaz se bom pa prvič potem, ko se mi bo zdelo, da se že kej konkretno pozna! Ker meni tisti gramčki niso čist realna slika - že če se stehtaš zjutraj in popoldan je kr velika razlika b gramh. Morem zdaj it, ker sta že oba tečna, ati je pa nekam mrknu...
|
|
|
|