cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Plusek

Avtor: Iris Rasperger | 17.5.2021

Čisto diskretno me sprašuje sodelavka, če je vse v redu, ali se je kaj takega zgodilo, da žarim od sreče. Na hitro ji odgovorim, da je danes verjetno moj dan in da se res počutim nekoliko drugače.

Res je bilo zgodaj zjutraj, še rosa na oknih in popolna tišina. Počasi vstanem in obda me občutek sreče, to me pomiri. Zadiši mi kava, ne premočna, ne presladka. Naredim požirek in me odvrne. Ponovno naredim požirek in si mislim, od kdaj ima kava drugačen okus, neprivlačen. Zlijem jo v umivalnik in nadaljujem z jutranjo rutino.
Maček mi ves čas leze v naročje, se me oklepa mi zapira pot, na vsak način hoče k meni. Še vedno imam občutek polnosti in res tisti trenutek pomislim, da se bo danes nekaj zgodilo. Nekaj edinstvenega, nekaj drugačnega. Ponavadi me občutek ne vara.
Odpravim se v službo, začutim v trebuhu metuljčke. Zelo zanimivo, takšne, kot jih dobiš v najstniških letih. Razmišljam, razmišljam... kaj bi to bilo. Skomignem z rameni, nadaljujem z delom. Pokličem po telefonu partnerja, kako se počuti. Vse v najlepšem redu in kot ponavadi. Moram priznati, zelo sva si želela takrat dojenčka.
Čisto diskretno me sprašuje sodelavka, če je vse v redu, ali se je kaj takega zgodilo, da žarim od sreče. Na hitro ji odgovorim, da je danes verjetno moj dan in da se res počutim nekoliko drugače.
Na poti domov razmišljam o vsem mogočem. Gledam revijo, vsepovsod dojenčki, srčki. Mogoče pa naredim test, čisto iz radovednosti.
Tistih par minutk čakanja se je zdelo kot cela ura.
Pogledam test in v trenutku mi je bilo vse čisto jasno. Narisal se je majhen temen plusek in bil je tako čudovit, res sem zajokala. Partner je prihitel v kopalnico, kaj se je zgodilo, naj ne bom žalostna.
Ko sem mu pokazala plusek, sva jokala skupaj, od sreče.


Vsak uporabnik portala Ringaraja.net lahko za vsako zgodbo glasuje le enkrat. Da bi bil glas veljaven, morate na svojem elektronskem naslovu potrditi vašo istovetnost s klikom na elektronsko sporočilo, ki vam ga bomo poslali. Zahvaljujemo se vam za potrpljenje!

Prosimo, vnesite vaš e-mail naslov.OSTALE NOSEČNIŠKE ZGODBE
Nisem vedela, da sem zanosila
Moja zgodba se je začela leta 2016, ko sem dobila neprestane krče. Poklicala sem mojega ginekologa, ta mi je svetoval...
Ko želja postaja resničnost
Polna srca kot še nikoli. Po dolgih šestih letih sva ga končno dočakala.
Moja zgodba o zanositvi
Od 18 leta sem imela kontracepcijo, potem pa kljub napovedim, da bo trajalo kar nekaj časa, zanosila po mesecu in pol.
Bojevnica po imenu Frejya
Odpeljali so me s posteljo k moji punčki. Na hitro sva se pocrkljali. Kako hudo je bilo gledati te cevke. Ampak vedel...