cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Pravilnik o zasebnosti Ringaraja.net

Pravilnik o zasebnosti Ringaraja.net je del Splošnih pogojev uporabe portala. Z uporabo portala se strinjate, da zbiramo, hranimo in uporabljamo vaše podatke, vključujoč osebne podatke, v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti.

Pravilnik o zasebnosti Ringaraja.net

UVOD

V mesecu maju 2018 smo v skladu z novo Splošno uredbo o varstvu podatkov posodobili naš pravilnik o zasebnosti, da boste lažje razumeli, katere informacije zbiramo in zakaj.

Splošna uredba o varstvu podatkov je bila oblikovana z namenom uskladitve zakonov o zasebnosti v celotni Evropi, zato ima natančneje določena pravila glede transparentnosti informacij o tem, kako podjetja opišejo svoj postopek obdelave podatkov.

Izvedli smo tudi spremembe, s katerimi smo izboljšali pregled zasebnosti in poenostavili upravljanje z nastavitvami zasebnosti. Vaše trenutne nastavitve in način obdelave vaših podatkov se s posodobitvami pravilnika sicer ne bodo spremenili.

Pravilnik o zasebnosti Ringaraja.net je del Splošnih pogojev uporabe portala. Z uporabo portala se strinjate, da zbiramo, hranimo in uporabljamo vaše podatke, vključujoč osebne podatke, v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti.

V kolikor se s temi pravili ne strinjate, prosimo, da portala ne uporabljate.

Za morebitnimi vprašanji v povezavi z zasebnostjo na Ringaraja.net nas kadarkoli lahko kontaktirate na elektronskem naslovu INFO@RINGARAJA.NET.


PRAVILNIK O ZASEBNOSTI

Zadnja sprememba: 4. 11. 2020

1. NAMEN IN PODATKI O PODJETJU

V skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov (2016/679) podjetje DANU d.o.o. (v nadaljevanju: »DANU«, »mi«), Ledarska ulica 3, 1000 Ljubljana, ID za DDV SI43222188, lastnik in imetnik pravic portala Ringaraja.net (v nadaljevanju: »Portal«, Ringaraja.net«), obvešča uporabnike o pravilniku o zasebnosti, ki ureja zbiranje, obdelavo in uporabo osebnih podatkov ter varovanje le teh (v nadaljevanju: Pravilnik o zasebnosti).

 

2. UPRAVLJAVEC PODATKOV

V skladu z veljavno zakonodajo vas obveščamo, da bo vaše osebne podatke, zbrane na Portalu, obdelovalo podjetje DANU, ki s tem prevzema vlogo upravljavca podatkov.

Registracija in vnos podatkov na spletnem portalu Ringaraja.net je prostovoljna. Uporabniki naših spletnih storitev imate pravico do vpogleda, dopolnitve, popravka in izbrisa svojih osebnih podatkov na način, ki ga omogočajo te spletne strani.

Zavezujemo se, da ne bomo vršili nezakonitih in neupravičenih posegov v zasebnost posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov, varovanju zbirk osebnih podatkov in uporabi le-teh.

Zavezujemo se tudi, da vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam, razen v primeru vašega (vsakokratnega) izrecnega soglasja oziroma v primeru, da bomo v to primorani v skladu z zakonskimi obveznostmi.

Podatke o uporabi Portala lahko občasno delimo tudi z našimi pogodbenimi obdelovalci podatkov, kot so ponudniki analitičnih rešitev (Google Analytics), oglaševalske platforme in platforme za pošiljanje e-novic (Google Ad manager, Kajabi), ponudnikom tržnih analiz (MOSS/Fistnet d.o.o.*). Nabor pogodbenih obdelovalcev se lahko od časa do časa spremeni. Navedenim partnerjem lahko posredujemo izključno anonimizirane podatke, s katerimi lahko opravljajo svoje storitve, ter s tem nam pomagajo zagotavljati normalno delovanje portala, prikazovanje oglasov, izvajanje meritev in analiz uporabe ter oglaševalskih aktivnosti.

*

Podjetje Fistnet d.o.o. (DotMetrics) v namen raziskovanja obiskovanja spletnih strani zbira podatke o obiskanosti spletnih strani. Več informacij o politiki zasebnosti podjetja lahko najdete na naslednji povezavi: https://script.dotmetrics.net/privacy/privacycenter.html


Stremimo k temu, da pogodbenim obdelovalcem zagotavljamo podatke v skladu s splošno sprejetimi standardi v panogi, ter da jih le-ti uporabljajo le za dogovorjene namene. Lahko se zgodi, da pravilniki o zasebnosti pogodbenih obdelovalcev vsebujejo določena dodatna pravila in določila glede zbiranja in uporabe podatkov, kakor tudi dodatne prakse spremljanja, kot je uporaba piškotkov in podobnih tehnologij. Svetujemo vam, da občasno pregledate tudi njihove pravilnike o zasebnosti, saj vam ne moremo zagotoviti, da bodo podatke uporabljali v skladu s pogodbenimi obveznostmi.

 

3. OBDELAVA PODATKOV

Podjetje DANU je zavezano k varovanju vaše zasebnost. Pravilnik o zasebnosti opisuje načine, na katere zbiramo, hranimo, uporabljamo in upravljamo s podatki, vključno z osebnimi podatki, ki nam jih zaupate oziroma, ki jih zberemo na Portalu.

 

4. PODATKI, KI JIH ZBIRAMO O VAS

Zbiramo lahko naslednje podatke o vas:

-       Kontaktni podatki (ime in priimek, elektronska pošta, naslov za dostavo)

-       Profilni podatki, ki nam jih zaupate (vzdevek, profilna slika, spol, starost oz. rojstni datum, predvideni datum poroda, rojstni datumi otrok, povezave do profilov na družabnih omrežjih)

-       Avtomatično zbrani podatki (IP naslov, tip brskalnika, operacijski sistem, privzeti jezik)

-       Podatki o uporabi družabnih orodij na Portalu (forumski vpisi, dnevniški vpisi, zasebna sporočila)

-       Tehnični podatki naprave, ki jo uporabljate (tip naprave, model, operacijski sistem, CPU in drugo)

Če boste želeli preko naše priporočilne storitve poslati obvestilo o obstoju portala Ringaraja.net svojemu prijatelju, vas bomo prosili za njegovo ime in e-mail naslov. Vašemu prijatelju bomo avtomatsko poslali enkratno e-mail sporočilo, s katerim ga bomo povabili da obišče Ringaraja.net. Teh podatkov ne bomo shranili.

 

5. KAKO UPORABLJAMO VAŠE PODATKE

Glavni cilji uporabe vaših podatkov so kreiranje osebnega profila na Portalu, zagotavljanje delovanja Portala, izboljšanja uporabniške izkušnje, komuniciranje z vami, izvajanje marketinških aktivnosti, izvajanje raziskav ter ustvarjanje poročil za interno uporabo. Vse podatke hranimo na varnih strežnikih, ki se nahajajo v Sloveniji.

Nameni uporabe podatkov so lahko naslednji:

-         Kreiranje osebnega profila na Portalu;

-         Odkrivanje in predlaganje povezav z drugimi uporabniki;

-         Izvajanje in izboljševanje Portala;

-         Razumevanje vaših preferenc in izboljševanje vaše uporabniške izkušnje na Portalu;

-         Odgovarjanje na vaše komentarje in vprašanja, zagotavljanje pomoči uporabnikom;

-         Realizacija oglaševalskih in marketinških akcij;

-         Obveščanje o pomembnih spremembah na Portalu, vključujoč spremembe pravilnikov, tehnična obvestila, novosti, varnostna opozorila in administrativna sporočila;

-         Obveščanje o ponudbah, promocijah, nagradah, dogodkih ter drugih obvestilih o produktih in storitvah podjetja DANU in naših partnerjev;

-         Pošiljanje spletnih novičk;

-         Obveščanje o aktivnostih drugih uporabnikov, ki jih neposredno ali posredno spremljate;

-         Za namene statistične obdelave;

-         Izpolnjevanje zakonskih obveznosti.


6. TEHNOLOGIJE SPREMLJANJA

Na Portalu uporabljamo lastne in partnerske tehnologije za spremljanje uporabnikov, kot so piškotki, skripte in značke, s katerimi prepoznamo vašo napravo in si zapomnimo podatke o vaših obiskih, kot so vaše uporabniške nastavitve, uporabniško ime in geslo. Informacije, shranjene v piškotkih, so lahko povezane z vašimi osebnimi podatki, kot je uporabnikov ID, in sicer za potrebe izboljševanja Portala, prilagajanja ponudbe vašim preferencam, in lažje uporabe Portala. Piškotke lahko izklopite kadarkoli želite, čeprav vam v tem primeru določene funkcionalnosti Portala ne bodo več na razpolago.

Več informaciji o piškotkih na Ringaraja.net, kakor tudi možnost upravljanja vaših nastavitev piškotkov, vam je na voljo na povezavi http://www.ringaraja.net/Cookies_page.asp.


7. OBVEŠČANJE PO ELEKTRONSKI POŠTI IN S POMOČJO SPLETNIH OBVESTIL

Vašo elektronsko pošto lahko uporabljamo za različne namene obveščanja, odvisno od vaših vsakokrat veljavnih nastavitev obveščanja. Trije osnovni nameni obveščanja so:

-         Pomembna tehnična in administrativna, varnostna in splošna obvestila, kritična za delovanje portala oziroma vzdrževanje ustrezne ravni zasebnosti uporabnikov;

-         Mesečne e-novice ter specializirane e-novice za starše in nosečnice, ki jih ob vašem izrecnem soglasju pošiljamo enkrat tedensko (mesečno);

-         Sponzorirane e-novice preverjenih komercialnih partnerjev Portala (oglaševalci).  

V kolikor ne želite več prejemati uredniških e-novic oziroma sponzoriranih e-novic, se lahko odjavite kadarkoli. To lahko storite s pomočjo linka »Odjavi«, ki se nahaja v nogi vsakih e-novic, ali pa s pomočjo nastavitev obveščanja v Moji Ringaraji.

 

V primeru določenih spletnih produktov (npr. Video tečaji), obveščanje prek elektronske pošte poteka s posredništvom zunanjih spletnih servisov (npr. Kajabi), ki omogočajo ustrezno prilagoditev komunikacije. Danu d.o.o. tudi v tem primeru prevzema odgovornost za ustrezno obravnavo vaših podatkov in vam zagotavlja vse pravice, ki izhajajo iz pričujočega Pravilnika o zasebnosti Ringaraja.net (Danu d.o.o. ).


8. OGLAŠEVANJE

Na Portalu, v e-novicah in na povezanih Facebook profilih lahko objavimo oglase in v povezavi z oglaševanjem zbiramo podatke o vas in vaši napravi, kot so ogledi in interakcija z oglasi.

Vsi oglasi na Portalu, v e-novicah in na povezanih Facebook profilih so pregledani in potrjeni s strani podjetja DANU.

Oglaševalci in njihovi analitični partnerji lahko o vas zbirajo podatke, kot so ogledi, trajanje sesij, kliki in druge oblike interakcije z oglasi, IP naslov z namenom analize, sledenja in merjenja uspešnosti oglasnih aktivnosti.


9. VAŠE PRAVICE V ZVEZI Z VAŠIMI PODATKI

Vaše pravice v povezavi s podatki, ki smo jih zbrali ob vaši uporabi Portala, so:

-         Zahteva za dostop do vaših osebnih podatkov in vseh podatkov povezanih z našo uporabo in obdelovanjem vaših osebnih podatkov;

-         Zahteva za popravek ali izbris vaših osebnih podatkov;

-         Zahteva da omejimo našo uporabo vaših osebnih podatkov;

-         Pravica da prejmete osebne podatke, ki ste nam jih zaupali, in sicer v strukturiranem, splošno uporabljenem in strojno-berljivem formatu (npr. Excel) in pravica do prenosa osebnih podatkov k drugemu upravljavcu podatkov;

-         Pravica ugovora na obdelavo vaših osebnih podatkov za določene namen; in

-         Pravica do umika soglasja za uporabo vaših osebnih podatkov.

Prav tako imate pravico da vložite pritožbo nadzornemu organu, to je Informacijskemu pooblaščencu, ki je dosegljiv na spletnem naslovu: https://www.ip-rs.si/.

V kolikor katerekoli od naštetih pravic ne uspete uveljaviti samostojno s pomočjo uporabniških nastavitev na Portalu, vas vabimo, da nam pišete na INFO@RINGARAJA.NET. Na vaše zahteve bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Pridržujemo si pravico do zavrnitve zahtev, ki se neargumentirano ponavljajo, so skrajno nepraktične, ogrožajo zasebnost drugih uporabnikov ali niso predvidene z aktualno zakonodajo.


10. VARNOSTNI SISTEMI

Uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske mere zagotavljanja varnosti vaših osebnih podatkov in zaščite pred nepooblaščenim in nezakonitim dostopom, uporabo, obdelovanjem le-teh, kakor tudi zaščito pred nenamerno izgubo, uničenjem ali poškodovanjem vaših osebnih podatkov.

-         Deljenje oziroma dodeljevanje dostopa do osebnih podatkov v najmanjšem možnem obsegu in z strogimi omejitvami zaupnosti;

-         Izobraževanje sodelavcev in zunanjih izvajalcev o pomenu zaupnosti ter ohranjanja zasebnosti vaših osebnih podatkov in s tem povezanih varnostnih ukrepov;

-         Redno testiranje in osveževanje varnostne tehnologije;

-         Sodelovanje z zanesljivimi ponudniki varnih strežnikov;

-         Ugotovitev identitete pred vsako podelitvijo dostopa do osebnih podatkov.

Čeprav bomo trudili dostop do vaših osebnih podatkov omejiti zgolj na pooblaščene osebe podjetja DANU ter zagotavljati povsem varne strežnike in varnostno tehnologijo za hrambo in varovanje vaših osebnih podatkov, vam 100% varnosti vaših podatkov oz. nepooblaščenega dostopa do vaših osebnih podatkov ne moremo zagotoviti.


11. HRAMBA PODATKOV

Vaše podatke bomo hranili dokler jih bomo potrebovali za zagotavljanje dostopa do in delovanja Portala oziroma dokler jih ne boste izbrisali sami. Prav tako bomo podatke zadržali in uporabili v primeru, da bo to od nas zahteval zakon in v primeru reševanja sporov in uveljavljanja dogovorov.

Vaših podatkov torej ne bomo hranili dlje, kot bo to nujno, upoštevajoč:

-         Namen(e) uporabe vaših osebnih podatkov, v smislu nujnosti hrambe in uporabe podatkov z namenom uresničevanja sprejetih pogodbenih obveznosti z vami ali za naše legitimne interese;

-         Zakonsko obligacijo, ki narekuje nujnost nadaljevanja obdelave vaših osebnih podatkov;

-         Zakonsko podlago, ki omogoča nadaljevanje obdelave vaših osebnih podatkov.

Ko vaših podatkov več ne bomo potrebovali, jih bomo izbrisali iz baze.

Za več informaciji glede lokacije in časa hrambe vaših osebnih podatkov ter več informaciji glede pravice izbrisa in prenosa nam pišete na INFO@RINGARAJA.NET. Na vaša vprašanja bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.


12. SPREMEMBE PRAVILNIKA O ZASEBNOSTI

Pridržujemo si pravico, da občasno osvežimo ta Pravilnik o zasebnosti, z namenom uskladitve z aktualno zakonodajo, dopolnitve obstoječih informaciji ter kot odziv na pravne in tehnične spremembe. Če bo prišlo do kakršne koli obsežnejše spremembe, vas bomo o tem pravočasno obvestili z elektronskim sporočilom ali z obvestilom na Portalu. V vsakem primeru vas prosimo, da od časa do časa preletite ta Pravilnik.

V kolikor imate dodatna vprašanja ali pomisleke glede našega Pravilnika o zasebnosti nam pišite na INFO@RINGARAJA.NET. Na vaša vprašanja bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.


Ringaraja.net

news-img

Privoščite si popoln poletni oddih

Če si želite pobegniti iz vsakdanjega vrveža in poskrbeti za ravnovesje telesa in duha v objemu neokrnjene narave, so Terme Sveti Martin v hrvaškem Medžimurju prava izbira za vaš poletni oddih.

favorite-img

Oglasno sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem