cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

DARILNI PAKETI

article-img
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)

DA, prijavljam se za ta darilni paket.

1. Vnesi podatke:

Ime in priimek

Tvoj e-mail

Rojstni dan otroka

Vsebina darilnega paketa,
za katerega se prijavljaš

Podarili bomo 5 paketov.

HiPP paket izdelkov za malčke

HiPP Otroška kopel

Posebej nežna HiPP otroška kopel za občutljivo otroško kožo ščiti naravni zaščitni kislinski plašč kože. Je zelo blaga za oči in neguje že med kopanjem. Je brez mineralnih olj in brez mila. Razvita je bila tako, da je tveganje za razvoj alergij minimalno. Izdelana je s pomočjo 100% zelene elektrike v CO2 nevtralnem proizvodnem obratu. HiPP kopel ne vsebuje mikroplastike!  

HiPPiS sadni žepek – Banana – hruška - mango

HiPP bio sadna kašica z okusom banane, hruške in manga je narejena 100% iz sadja. Idealna je kot obrok za otroke od 4. meseca dalje za na pot ali kot lahka malica. Tako bodo otroci na zabaven način zaužili dovolj sadja, pa še popackani ne bodo. HiPPiS sadni žepek ne vsebuje dodanih sladkorjev, arom, barvil, niti konzervansov. 

HiPP etui za žličke z žličkama

Ko malčka zagrabi lakota, vam bo v veliko pomoč HiPP etui, ki vsebuje 2 žlički in ga imate lahko ves čas pri sebi v torbici.


Aptaclub podarja Playgro kocke s črkami in številkami

Aptacub podarja komplet kock različnih barv, na katerih so črke in številke, da se bo vaš malček igral in učil obenem.

Otrok lahko kocke sestavi na različne načine. Na njih so prikazane črke in številke, tako da se bo skozi igro tudi spontano učil. Poleg tega te kocke pripomorejo tudi k razvoju motoričnih in gibalnih sposobnosti. 

Poleg kock Playgro prejmete tudi brošuro o prehrani malčka.

Več o Aptaclubu si preberite tukaj.


Otroške plenice Lumpi Nature in vlažilni robčki Lumpi Aqua

Izdelki Lumpi, nežni do malčkov, prijazni do okolja

Pleničke Lumpi Natur za najnežnejšo otroško kožico so dermatološko testirane, brez dodanih dišav, losjonov, parabenov ali naftnega vazelina, notranji del, ki prihaja v stik s kožo, ne vsebuje barv. Testirane so na potencialno nevarne snovi v skladu z Öko – Tex Standardom 100. Nudijo do 12 ur zaščite, velikosti 1 in 2 imata pokazatelj vlažnosti. Plastična embalaža je narejena iz več kot 60 % obnovljivih surovin, proizvedene so z električno energijo iz obnovljivih virov. Vlažni robčki Lumpi Aqua vsebujejo 99 % vode, petkrat filtrirane, in so brez barvil. 

Več ...