cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bolniska komisija

clock-img

26.01.2023, 11:20

clock-img

Tincamandarinca

pencil-img

4

Ojla, Ima katera izkusnje z zzzs komisijo glede odlocbe. Namrec od prvega dne nosecnosti sem na bolniski in mi po en mesec podaljsujejo glede na izvid ginekologinje. Zdaj so mi pa podaljsali prav tako za en mesec in napisali datum s katerim sem zopet zmozna za delo kljub temu, da ne vedo kaksno bo moje zdr stanje takrat. Ginekologinja me ima namen obdrzati na bolniski do porodniske. Se je kateri zgodilo kaj podobnega in so ji potem zopet normalno podaljsali? Torej, da je na odlocbi pisal datum s katerim je zmozna za delo? V prejsnjih dveh odlocbah mi ni pisalo kdaj sem zmozna za delo.

clock-img

14.02.2023, 15:17

clock-img

THeart

pencil-img

24

Pozdrav, meni zaenkrat podaljsujejo za en mesec , mislim da je to njihov normalen potek ce se ne motim, sem pa v bistvu bolj na zacetku tako da trenutno se nebom v neko pomoc.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem