cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Peti

Avtor: Teja Radojičić | 20.5.2021

Naredim test, bila je ura okoli 12 dopoldne in test pozitiven, jaz še kar nisem mogla verjeti, sicer vesela, vznemirjena od veselja.

Moja nosečniška pot se je šele dobro začela, pričakujem petega sončka. Sicer je bilo presenečenje zelo veliko, ko sem videla plusek.
Ugotovila sem tako smešno, da je kar zanimivo. Imela sem težave s tekočim blatom, šla pod tuš in malo mi je ušlo. Videla sem nitke notri in takoj neka asociacija, da pa odrasle osebe načeloma nimajo glist.
Malo razmišljam in grem na brskalnik, vpišem samo besedo gliste in se odpre: "Otroci in nosečnice presenečenje".
Kliknem na link in berem, da je to pri nosečnicah zelo pogost pojav.
Takrat še nisem vedela, da sem noseča si rečem, v redu, ostal mi je še en test od prejšnje nosečnosti, ker sta bila dva pakirana skupaj.
Naredim test, bila je ura okoli 12 dopoldne in test pozitiven, jaz še kar nisem mogla verjeti, sicer vesela, vznemirjena od veselja.
Sem si rekla, da grem po še enega in ga opravim zjutraj z prvim urinom. Sem si mislila, da bo tako bolj gotovo.
Test pozitiven tudi naslednji dan. Seveda vesela oba z mojim partnerjem in takoj v akcijo, ogled otroške opreme. Nisem nič kupila, a firbec pa mora "pošnjofat" od veselja.
Nisem še daleč, sem še na začetku, a se veselim najine poti in si želim, da bi bilo vse v redu. Zaenkrat pa se počutim, kot da bi me nekdo povozil, saj bruham, od sinčka, starega 14 mesecev poberem čisto vsak prehlad, moja odpornost je zelo slaba, a upam, da vsaj to kaj kmalu mine in bom malo bolj uživala s petim sončkom v trebuščku, da bo hitro minilo in da se uradno spoznava.


Vsak uporabnik portala Ringaraja.net lahko za vsako zgodbo glasuje le enkrat. Da bi bil glas veljaven, morate na svojem elektronskem naslovu potrditi vašo istovetnost s klikom na elektronsko sporočilo, ki vam ga bomo poslali. Zahvaljujemo se vam za potrpljenje!

Prosimo, vnesite vaš e-mail naslov.OSTALE NOSEČNIŠKE ZGODBE
Čudež življenja
Moja zgodba sega 10 let nazaj. Stara sem bila 24 let, ko sem prvič zanosila in takrat še nisem vedela, kaj vse gre la...
Najina mala sreča v prvo
Na pregled zaenkrat se čakava in čeprav mi je iz dneva v dan bolj slabo, je absolutno vse vredno, saj že komaj čakava...
Moja mala punčka
Ko je moj prvorojenec dopolnil eno leto in kar čez noč ni bil več dojenček, sem začutila, da si oba z možem želiva po...
Črtica