cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Želim si, da ima brata ali sestro

Avtor: S.D. | 7.6.2021

Otroci so zdravilo, zdravijo. Prepričana sem, da bo tako tudi z novim otrokom. Otroci pomlajujejo, njihovi nasmehi so vredni veliko več kot denar, ki ga bom dala za še en postopek IVF.

Stara sem 41 let in poskušam imeti še enega otroka z možem. Nočem, da bi naš mali 7-letnik ostal sam. Želim si, da bi imel brata ali sestro, ljubezen in podporo. Nenehno.

Čeprav sva se za prvega otroka veliko mučila, da nama je na koncu uspelo postati starša v tretjem postopku IVF, čeprav vem, da ne bo lahko, ker sem vse to že preživela ... čeprav vem, da me nenavadno gledajo, ker hočem še enkrat čez vse, čez kar sem že šla. Kljub temu si želim še enega otroka, ne želim, da se vdam in niti ne poskusim.


Otroci so zdravilo, zdravijo. Prepričana sem, da bo tako tudi z novim otrokom. Otroci pomlajujejo, njihovi nasmehi so vredni veliko več kot denar, ki ga bom dala za še en postopek IVF.

Ko vzamete otroka v naročje, pozabite na vse bolečine, solze, injekcije, odhode na kliniko, negativne teste ... Živite samo sedanjost in prihodnost.


Na mojo željo, da bi sploh zanosila v štiridesetih, gotovo vpliva dejstvo, da se je na področju prenatalnih testov od moje prejšnje nosečnosti veliko spremenilo, zato imam, tako jaz kot tudi mnoge druge nosečnice v Sloveniji in po svetu, kar nekaj novih možnosti.

Mame, dajte svojim sončkom brate in sestre, privoščile jim boste nekaj najbolj dragocenega, omogočile jim boste ljubezen brez meja.


Vsak uporabnik portala Ringaraja.net lahko za vsako zgodbo glasuje le enkrat. Da bi bil glas veljaven, morate na svojem elektronskem naslovu potrditi vašo istovetnost s klikom na elektronsko sporočilo, ki vam ga bomo poslali. Zahvaljujemo se vam za potrpljenje!

Prosimo, vnesite vaš e-mail naslov.OSTALE NOSEČNIŠKE ZGODBE
Bojevnica po imenu Frejya
Odpeljali so me s posteljo k moji punčki. Na hitro sva se pocrkljali. Kako hudo je bilo gledati te cevke. Ampak vedel...
Najin mali čudež
Po vseh preiskavah, po ugotovljeni anevrizmi v možganih pri meni in po hudi prometni nesreči partnerja, sva letos kon...
Trnova pot do dojenčka
Na koncu je najbolj pomembno, da imam dojenčka v naročju ...
Moja mala punčka
Ko je moj prvorojenec dopolnil eno leto in kar čez noč ni bil več dojenček, sem začutila, da si oba z možem želiva po...