Junijke (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanjuSporočilo


Anonimen -> Junijke (26.9.2006 19:59:08)

Še dobro, da so vrnili možnost anonimnosti tukaj, ker zaenkrat se mi še ni za razkriti.
Je še kakšna, ki je ugotovila, da je junijka? Jaz sem test naredila že prejšnji teden, jutri zjutraj ga bom za ziher še ponovila, vendar je bila že prejšnji teden močna testna črta [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] . Po mojih izračunih imam PDP 7.6.2007. Prvi pregled pri G imam šele 30.10.
Anonimen -> RE: Junijke 2007 (26.9.2006 20:03:41)

jaz bi bla ful rada..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]   sem si vedno želela roditi od marca do junija...

ampak v najboljšem primeru bom julijka.. če se je včeraj kaj prijelo..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
mirjanajelenko -> RE: Junijke 2007 (26.9.2006 20:09:46)

upajm da se vama želje uresničijo posebej tebi biba12,   saj anonimna je že 99.9 % da je obema vse naj naj
dorina -> RE: Junijke 2007 (27.9.2006 9:46:14)

Če bo vse po sreči, bom tudi jaz junijka. Včeraj bi morala priti moja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], namesto tega pa sta me dva testa razveselila z [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image]!!! V petek bom test ponovila, ker včeraj testna črtica še ni bila tako močna kot kontrolna... No, nekaj se vsekakor dogaja, če sta mi dva različna testa pokazala pozitivno, upam pa, da se bo moja pikica obdržala, da ne bo šlo kaj narobe. Ne upam se še preveč veseliti, ampak moj PDP bi naj bil tudi tam nekle: od 5. do 7.6.2007.
Sem pa imela včeraj v spodnjem delu trebuha podobne bolečine kot pred M, kot neke rahle krče. A je to normalno? No, kakorkoli že, danes jih (zaenkrat) več ne čutim. Upam, da bo tako tudi ostalo.
Anonimna, vso srečo, mislim pa, da se nama bo pridružilo kar nekaj punc, ker je bilo včeraj na sosednjem forumu kar veselo...Smo tri ugledale [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]. Očitno je bil september ploden mesec.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Anonimen -> RE: Junijke 2007 (27.9.2006 10:49:34)

Jaz sem pa žalostna, ker ne vem več, na čem sem. Prejšnji teden sem naredila test in sem imela dve ful močni črtici. Sem si pa želela shranit test za spomin in ko sem nanj pogledala čez kako uro, testne črtice ni bilo več.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] In me je psihično tako zdelalo, da nisem več vedela, ali sem ali nisem in sem šla včeraj po test, pa nisem zdržala do zjutraj, sem ga že zvečer naredila in je bil negativen.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Zdaj pa meni sploh ni več jasno, a sem ali nisem. Bom morala še en test narest, pa najbolje z jutranjim urinom, ker je koncentracija hormona največja.

Dorina, ja, ti krči so čisto normalni. Prvi simptomi so itak več ali manj enaki kot pred M. Pa hvala za lepe želje. Ja, september je bil ploden. Pri nas, če je bil res ploden, je pripomogel dopust.
dorina -> RE: Junijke 2007 (27.9.2006 11:41:47)

Anonimna, držim pesti, da na jutrijšnjem testu spet ugledaš močni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]!
Anonimen -> RE: Junijke 2007 (27.9.2006 21:58:18)

Anonimna (predzadnja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) jaz mislim, da si noseča, saj drugače od kje pa naj bi se pojavili črtici. Razlaga zakaj jih naslednji dan ni bilo pa je, da je bila vsebnost hormona v urinu manjša kot prejšnji dan.
Držim pesti zate in tudi ZASE, da v začetku naslednjega tedna ne ugledam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] in se vam pridružim.
crci06 -> RE: Junijke 2007 (28.9.2006 10:51:30)

Predpredzadnja anonimna: na testih, ki sem jih jaz do sedaj uporabljala(clear blue, baby check), je vedno pisalo, da moraš upoštevati rezultat, ki ti ga pokaže čez nekaj minut, ker stvar čez nekaj ur ni več nujno točna.

Evo: zdaj ti bom prepisala, kaj piše na testu BABY CHECK: Po preteku 10 minut rezultata ne čitajte več.

Imam spravljen dokaz o mojih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image], pa se moram pohvalit, da se (nevemkako in zakaj) po 6 mesecih še vedno vidita [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]!! Mogoče zato, ker ga imam v original embalaži in na temnem?

Jaz mislim, da si [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image],

in tudi vsem ostalim vam to želim!

LP!

x_srečka_x -> RE: Junijke 2007 (28.9.2006 12:56:02)

Tudi meni nista [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] nikoli zginili. Tako ali pa tako ti pa na testu piše da ne smeš brati rezultata po tolikih minutah tako da mislim da si [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image].

LP
Anonimen -> RE: Junijke 2007 (28.9.2006 13:42:21)

Danes naj bi bil dan D - prihod [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].

Se nisem mogla zadržat in sem pred pol ure naredila test. Upam, da ni bil moj privid, ampak videli sta se rahliiii [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]. Bom počakala do jutri zjutraj in ponovila test.

Če je to res to, potem imam po mojih izračunih PDP 10.06.2007.

K_a_t_j_a -> RE: Junijke 2007 (28.9.2006 16:01:06)

Bravo za vse [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] in tiste, ki se še bodo pokazale!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Tudi jaz načrtujem  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]  v pomladno-poletnih mesecih, ampak v letu 2009, če bo pa prej ratal, pa bo.
Erdbeere -> RE: Junijke 2007 (28.9.2006 16:04:38)

o junijke 2007 ...vam moram samo čestitat in povedat, da obujam spomine, kako je bilo pri meni lansko leto....ja ja zdaj imam pa enga prekrasnega sinčka...želim vam, da bi se vsem srečno izteklo do junija 2007 [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Anonimen -> RE: Junijke 2007 (28.9.2006 20:42:30)

No, jaz sem anonimna, ki je odprla temo. Pa se bom morala poslovit od vas.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Danes zjutraj je bil rezultat ponovno negativen. Ne vem sicer, zakaj je bil prvič pozitiven, kar je zagotovo bil, saj sva z možem oba videla zelo jasen pozitiven rezultat, ampak včeraj in danes je bil obakrat negativen. In lahko kar odpovem G. Več sreče prihodnjič.
Vem, da rezultati po tolikem času niso več merodajni, jaz sem itak verjela, da sem noseča, pa sem želela za spomin imet test, kateremu pozitiven rezultat ne izgine (pri prvem testu, v prvi nosečnosti namreč ni izginlo, se še danes vidi), pa se mi ta ni več pokazal. Sploh ne vem, koga naj vprašam, kako je možen lažen pozitiven rezultat, če nisem na nobenih zdravilih.
Junijke, hvala za vse lepe želje in držanje pesti![sm=smiley31.gif] Jaz pa upam, da mi uspe postati julijka.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ve pa imejte zdravo nosečnost in uživaje vsak trenutek v njej!
Anonimen -> RE: Junijke 2007 (28.9.2006 22:30:49)

Ne sekiraj se in z dvignjeno glavo k novim zmagam naproti, kajne?
Jaz pa se vam javim naslednji teden, ko bo jasno ali bo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] ali bosta [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]. In obljubila sem si, da se ne bom sekirala!

[sm=lev.gif] (jaz bom imela vedno na koncu tega levčka, prav!)
Anonimen -> RE: Junijke 2007 (29.9.2006 8:42:35)

Ojla,

tukaj tista, ki je včeraj zagledala rahliii[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]. Jutri bom ponovila test in se javim.

Moj podpis do nadaljnega [sm=kuza.gif].Anonimna (tista, ki je odprla temo): žal mi je zate, vendar ne obupaj. Glavo gor in novim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image] naproti.

Anonimna [sm=lev.gif] : držim pesti, da boš ugledala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image].


Upam, da nas bo čim več junijk 2007. Srečno [sm=pikapoka1.gif] in veliko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image].


[sm=kuza.gif]Anonimen -> RE: Junijke 2007 (29.9.2006 9:53:32)

Ojla
Se vam pridružujem. Tudi jaz imam po izračunih PDP okoli 4.6.2007. Vedno sem si želela, da bi imela  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] v poletnih mesecih. Nama je uspelo v prvo in je bil kar majhen šok, saj sem po branju sklepala, da se ne prime v prvo. Ampak sedaj sem prav vesela, da sem junijka. Vsem tistim, ki čakate na rezultate želim, da se vam čimprej pokaže [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image], ostale, ki ste pa  že [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]  pa veliko čestitk.
vava -> RE: Junijke 2007 (29.9.2006 16:48:30)

čestitke punce in držim pesti, da vas bo čim več [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Ja tako smo tudi me začenjale v začetku februarja, no zdaj pa je naš slogan sitno brojim - jedva stojim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] in trenutno čakamo tretjo oktoberko, da povije malo štručko.
vsem veliko sreče in lepih dni v nosečnosti! [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]
Anonimen -> RE: Junijke 2007 (29.9.2006 17:37:22)

Bravo punce, jest pa upam, da uspe tud men, da se vam pridružim.
Zasanjana -> RE: Junijke 2007 (1.10.2006 16:48:45)

Jaz držim pesti za vse, ki si želijo biti junijke 2007![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]Čimveč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]!
Anonimen -> RE: Junijke 2007 (2.10.2006 15:58:35)

Včeraj bi morala dobiti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], pa je še ni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Preje sem kupila test in upam, da bom jutri zjutraj ugledala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image]. Držim pesti tudi za vas, da bo naslednje poletje v znamenju naših dojenčkov.

[sm=lev.gif]
Kati81 -> RE: Junijke 2007 (2.10.2006 19:31:15)

Kot kaže sem med prvimi junijkami, moj PDP je 3.6.2007, jupi se že veselimo, imamo pa tudi že nekaj nosečniških znakov: tiščanje v želodcu, utrujenost, brezvolje, oblivanje potu, mi ni nič vroče pa sem vseno čisto mokra. No za malo pikico bomo vse pretrpeli.
Mo jmožek se zelo zelo veseli, jaz pa še bolj.
Prvi pregled bom pa imela tam okoli 17.10.06, in upam da bo tokrat vse ok.

LP K
Anonimen -> RE: Junijke 2007 (2.10.2006 21:23:42)

Počasi se zbiramo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Jaz sem skoraj prepričana, da bom jutri ugledala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image], ker me tudi že dajejo tisti neprijetni nosečniški znaki: predvsem tako nadležna utrujenost in zaspanost. No, kljub vsemu pa komaj čakam jutro, da se prepričava, če nama je res uspelo.
Anonimen -> RE: Junijke 2007 (2.10.2006 21:24:29)

Pa še na [sm=lev.gif] sem pozabila. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Anonimen -> RE: Junijke 2007 (2.10.2006 23:29:31)

Punce pozdravljene! Najprej ČESTITKE za vse tiste, ki ste že [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]- junijke 2007 in držim pesti za vse tiste, ki v teh dneh upate na potrditev [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image].
Jaz še nisem med vami, planiram pa za mesec ali dva kasneje, se pravi za julij / avgust 2007, če bo ratalo v prvo, tako kot prvič. Če bo ratalo, se že veselim, da bomo s tistimi, ki se vam bodo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] slučajno prestavile za mesec ali dva kasneje, skupaj klepetale in se vsaj virtualno družile, če ne celo v živo.
Vas bom sigurno brala in spremljala še naprej! Anonimni 1, pa 2, pa 3 ......se pridružujem  tudi jaz  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] .Lp!
Jasy -> RE: Junijke 2007 (3.10.2006 9:00:23)

Pozdravljene punce, tudi jaz se vam pridružujem med junijke, sem včeraj ugledala dve magični[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image], tako da bi moj PDP moral biti okkrog 15.6.2007.
Vsem vam želim zdravo in predvsem lepo nosečnost.


lp
Jasy
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>