Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Po mojih izračunih imam PDP 7.6.2007. Prvi pregled pri G imam šele 30.10.

, namesto tega pa sta me dva testa razveselila z
!!! V petek bom test ponovila, ker včeraj testna črtica še ni bila tako močna kot kontrolna... No, nekaj se vsekakor dogaja, če sta mi dva različna testa pokazala pozitivno, upam pa, da se bo moja pikica obdržala, da ne bo šlo kaj narobe. Ne upam se še preveč veseliti, ampak moj PDP bi naj bil tudi tam nekle: od 5. do 7.6.2007.
In me je psihično tako zdelalo, da nisem več vedela, ali sem ali nisem in sem šla včeraj po test, pa nisem zdržala do zjutraj, sem ga že zvečer naredila in je bil negativen.
,
v pomladno-poletnih mesecih, ampak v letu 2009, če bo pa prej ratal, pa bo.
Danes zjutraj je bil rezultat ponovno negativen. Ne vem sicer, zakaj je bil prvič pozitiven, kar je zagotovo bil, saj sva z možem oba videla zelo jasen pozitiven rezultat, ampak včeraj in danes je bil obakrat negativen. In lahko kar odpovem G. Več sreče prihodnjič.
Jaz pa upam, da mi uspe postati julijka.
Ve pa imejte zdravo nosečnost in uživaje vsak trenutek v njej!
(jaz bom imela vedno na koncu tega levčka, prav!)
.
in veliko