Nika v službi -> RE: Septembrke 2005-3. del (7.12.2010 8:35:20)
|
Pozdravček še od enih bubančkov! Sicer še zdaleč ni tako hudo kot pri tebi, Ninočka, ampak tudi tole naše smrkanje, kihanje, kašljanje je hudo tečno. Nika je doma že od prejšnje srede, sicer je vmes šla na plavanja in 2 praznovanji RD, ampak se ji kar vleče. Ta četrtek na plavanje ne gre, bomo šli raje na predstavo in obdarovanje za Dedka Mraza v našo OŠ. Časti MOL. Jaz sem se prejšnji konec tedna potepala po Dunaju in Nitri, na povratku pa evrčke zapravljala v outletu Parndorf.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Špelka, še tukaj z zamudo - čestitke, čestitke! Za RD, za stanovanje, za pingvinčka. Pa kar dva! A to se je kar dr. odločil al' kako? Ninočka, T. malce nagaja displej na njegovi Nokii. Kako je z uveljavljanjem garancije? A dobi nadomestni telefon za čas popravila? Posebej se težave kažejo med slikanjem, je vse zelenkasto obarvano. A ste že imeli kakšnep podobne reklamacije? Srečanje - še vedno se niste zjasnile, ali bi 17. ali 18.12. In kdo sploh pride?! Meni sicer bolj sede petek, ampak se prilagodim večini. Kuhanega vina sicer ne maram, ampak tudi čaj se da dobit. Sem za to, da bi se mogoče res dobile kje v mestu, da okusimo malce prazničnega vzdušja, potem pa tudi če na koncu pristanemo na standardni lokaciji...
|
|
|
|