teta beta -> RE: Septembrke 2005-3. del (10.12.2010 12:17:26)
|
Ej, pety, super figurice! Kapo dol! Špelka, jaz ti tudi ne vem kaj novega svetovat. Če pa kdaj mine, pa tudi ne vem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. naša Daša se še zdaj zbuja, praktično vsako noč, pa je stara 5 let. Sprva (ko je bila še dojenček) sva jo jemala k sebi v posteljo, ko pa je dobila svojo sobico in veliko posteljo, pa sem večinoma jaz hodila k njej se uležt oz. spat (v veliki postelji, najini pa je bil zraven Janoš). Še zdaj, ko sta dobila pograd, je najprej hotela biti zgoraj, po nekaj časa je pa ugotovila, da to ni pametno, ker se potem jaz ne morem zraven uležt, tako da smo zamenjali, saj si je pa Janoš želel biti zgoraj. Z uspavanjem imam pa zadnje čase tudi jaz težave, ker bi oba rada spala pri nama v veliki postelji, ampak sva se morala odločit, da tako ne gre več in je to možno samo ob vikendih, ker sva bila cela zlamana. In če se prepozno spravimo spat ali pa še 1001 drug deajvnik, odvisno pač, je cela štala. Daša kar ne more nehat govorit, Janoš pa tudi kar vstaja in pravi,d a bi šel v veliko posteljo. Sama ju ne morem pustiti v sobi, da ne bi tamal padel dol. Potem ko se umiri, do te mere, da leži, ni panike. Eh,... bo že... ene moje kolegice imajo take otroke, da gredo sami v posteljo, ko so utrujeni in zaspijo... ZF! Darila - miklavž je prinesel otroške jaslice, da bosta lahko postavila svoje (poleg pomaranče, kinder jajčke, lizike in rozin), za NL pa še ne vem, danes bosta pisala pisma. Janoš itak sanja samo o bagru (ko že ne vem, kam jih naj dam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]), Daša pa še ne vem, kaj si bo izbrala. nameravala sem ji kupiti karte Enka, ker jih še nimamo, smo se jih pa morju zelo igrali, pa zraven kakega konjička Filly, ki so trenutno zelo zelo IN. Nečakinji in nečaku po moji strani bomo kupili sanke, to sem se že zmenila, onim pa še ne vem, ker so si starostno tako različni, da bo treba vsakemu nekaj drugega.
|
|
|
|