birdy -> RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.del (4.6.2010 13:52:23)
|
Kolumbo, pol bova pa midve dons odšihtale v Mc-u. Midva sva z mojim tud že bla dons. Joj, kok mi fast fud paše, pica, big mak, pa mal tud kebab. Še dobr da nimava dost dnarja da bi bla vsak dan tam k če ne bom do decembra k sod[sm=smiley36.gif] Joj, Claud, mucki[sm=smiley13.gif]... Bi takoj enga mela pa smo pred kratkim našo mucko pokopal[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]. To smo vsaj najdli. Sam je bla tok prijazna, bla je čez noč notri, čez dan je pa lahko šla ven (in je bla skoz okol bajte, res ni nikamor šla). Ampak zdej sem pa rekla da nočem več mačka, očitno jih en tukaj v vasi zastruplja.[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Katjuša, Neli pa misl da je fantek[sm=zmeden.gif] Ah, sem narobe napisala, ve da je punčka, sam prav da ko bo velika da bo fantek[sm=zmeden.gif] In verjem je težje k ti punčka hoče v stoje lulat k če ti fantek hoče v sede[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|