birdy -> RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.del (4.6.2010 21:17:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS birdy kaj decemberk???? jaz mam ze avgusta rok :) Pa se zdaj ne vem kje bom rodila. Kranj al pa Postojna??? Nikakor nocem vec bit rezana kot sem bila pri Eli, ker verjamem, da sem bila po nepotrebnem in po nepotrebnem prestajat te muke...ne ne hvala. Je imela eli pod povprecjem glavico, oziroma malo 34cm in ce se babicam ne bi mudilo, ne bi rabilabit rezana. Vsaj tako mi pravijo. In bi zato rada rodila al v vodi (Postojna) al pa na prucki in s tistim novim gelom za mehcanje presredka, ki gaza enkrat uporabljajo samo v Kranju. Pa zaradi Eli bi rada privat sobo, da ne bo prevelik sok zanjo, ko mami kar naenkrat ne bo par dni in to imata tudi samo PO ali KR. Ursa uzivajte na morju in cim manj dezja. Kam to greste? Barbara, mojih decemberk nočem s svojim porodom strašit[sm=smiley36.gif] Si mal zašuštrala[sm=smiley36.gif] Kar se tiče pa rezanja presredka... Vse je odvisno od babice in pika. Če nimaš sreče z babico ti jo bojo rezal, če pa maš ti pa ne bojo oziroma se bo maksimalno trudila ohranit. Tale gel za mehčanje presredka pa so menda poskusno zdej začel uporabljat tud v Ljubljani. Prav ta teden menda. Te sobe so pa tako tako. kokr vem ti tud PO ne zagotavlja da bo soba frej. Ker v Ljubljani tud majo te sobe, sam moraš met kr srečo da jo dobiš. Pa da ne boš misnla da ful navijam za Ljubljano. Sam povem kar jst vem[sm=smiley1.gif] Sem pri Kristi resn razmišljala da grem v Kranj rodit. Pa še isto blizu mi je kot Ljubljana. No, razlog zakaj sem se odločila za Ljubljano je bil pa ta, da so le največji center v Sloveniji. Menda imajo največ znanja, največ porodov, pa še vsi rizični porodi grejo v LJ. To je razlog zakaj sem Kristi rodila pri njih. Sam to moraš vedet, povsod je možnost da dobiš kako tečno babico, kake tečne cimre, da porod ne poteka tko k hočeš... ah, žrem Softije in mi mal dogaja, se počutm k mal zadeta.... Viiiiiiiiiiiiii, sej ne vem kaj pišem...
|
|
|
|