birdy -> RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 2.del (4.6.2010 20:38:24)
|
Ma sej pri Kristi sem rekla da naj me da zarad Neli k je bila velika. Pa so me dal in sem mela 7.4, kar je kao vredu, čist normalno. Pol sem pa takrat brala da v drugih regijah pa za take rezultate dajo že dieto pa mal več kontrolirajo. Ma sem skor ziher da sem pri Neli mela ker je vse lepo klapal. Bla je velik otrok, jst sem se abnormalno redila, probleme z sečili (ampak sam en za antibiotike), pol pa težek porod in jokav otrok (to sem še zdele mal prebirala kaki so kej znaki). Ne, sem ziher da bom spet rekla da naj me da na test. Sej ne vem kaj mi je, ampak js sem res abnormalno utrujena. Sam pri men je hudič k mam tud nizek pritisk pa je lohk tud to. Pa še slabokrvna sem bila v obeh nosečnostih, zdej mi pa še niso preverjal. Prov čakam da mam pregled in da mi ugotovijo da sem slabokrvna[sm=smiley36.gif] Ker sem ziher.[sm=smiley36.gif] Pa vode mi tud še niso preverjal, se spomnim da sem mela pri Kristi skoz neko stvar v vodi, čemur moj G ni nikoli posvečal pozornosti. Moram prov ugotovit kaj je tist znak. Ah ja, teli G so pa tud... Men je moj drugač dober, edin pri takih stvareh ga mal nese.
|
|
|
|