vesper -> RE: Ambulanta MB - 2. del (22.5.2012 15:06:52)
|
evo mene punce z prvega UZ po krvnem testu bete. Pikica je velika 11,7mm, noseči smo 7tednov in 2 dni, PDP imamo 6.1. [sm=smiley27.gif] se je tudi slišal, čeprav me je dr.na začetku kr nekaj prestrašil s tem da imam slabo transoničnost [sm=smiley13.gif] kr nekaj časa se je mučil, da je našel utrip srčka, ampak na koncu ga je le našel. Baje se to kasneje popravi in ni noben bau bau no. Plodek je lepo na svojem mestu in je tako kot more bit. Drugače me pa zanima punce, če je katera imela to slabo transomičnost? Jaz sem malo brskala po netu in našla vzroke za to, ki so bojda preveč špeha na treguhu in zato je trebušna votlina bolj zamaščena ( jaz ga sicer nimam preveč, tak da ne vem) bojda pri profesionalnih športnicah (to tudi nisem) ali pa pri slabše izvedenih UZ-jih in tudi recimo po operacijah (jaz sem bila sicer operirana na pruhu pred 3leti in točno tukaj, nad sramno kostjo imam šive). No, skratka zdaj sem malo zagnjavila tukaj, ampak jaz upam, da bo na koncu vse ok no [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|