RE: Ambulanta MB - 2. del (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

*viva* -> RE: Ambulanta MB - 2. del (31.5.2012 10:05:46)

Skarabej [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] in nekaj [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka1.gif] da bo naslednji bolj uspešno.

No, pri meni pa se je zgleda odločlo, da se mi bo kompliciralo. Čakam [sm=hudicek1.gif], zamuja že tretji teden... testi so čista belina. Počutje kot na sredi cikla, edino prsa so postala neka čudna... moram počakat še 2 tedna potem pa moram v ambulanto in se bodo odločli če mi sprožijo, moram še namreč opraviti UZ na 10 dan cikla... ampak vprašanje kako bo s tem. Sicer še vedno upam, da sta v resnici [sm=rozacrtici.gif], ki se skrivata... Optimistka, ne? [sm=smiley36.gif]

Kje ste ostale babike? Ste tako zaposlene s sončkom in vmesnim dežekom, da nič ne pridete pokukat sem?

Lp

pikachu -> RE: Ambulanta MB - 2. del (31.5.2012 12:21:25)

skarabelj objem tudi od mene.

db jutri vso srečo ob pogledu na svojega sončka, pa poročaj kako je bilo, jaz sem že tako neučakana na ponedeljek.

latka -> RE: Ambulanta MB - 2. del (31.5.2012 14:53:22)

skarabej[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]!

talika81 -> RE: Ambulanta MB - 2. del (31.5.2012 15:04:46)

skarabej, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] tudi z moje strani. bo pa naslednjič zagotovo uspelo. boš videla. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

latka -> RE: Ambulanta MB - 2. del (31.5.2012 15:10:21)

skarabej, bodo pa zato naši eskimčki zmagovalni!!![sm=smiley1.gif]

vesper -> RE: Ambulanta MB - 2. del (31.5.2012 16:05:42)

skarabej žal mi je, res... zelo sem mislila nate in bila prepričana, da bo vse ok [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
naslednjič bo pa sigurno uspelo!!! Vem, da sedaj ni besed, ki bi te potolažile, ampak vem, da si borka in tudi zate bo prišel trenutek sreče, ko boš v roke dobila svojo majhno štručko!!
Punce navijam za vas ostale tudi, naj vam čimprej posije žarek sreče [sm=9nebesa.gif]

skarabej -> RE: Ambulanta MB - 2. del (31.5.2012 18:18:46)

Punce hvala - danes sem že bolje - včeraj pa...[sm=smiley1.gif][sm=smiley19.gif]

anau -> RE: Ambulanta MB - 2. del (31.5.2012 20:36:56)

pozdravljene
danes imela UZ....mal čudno ker pač imam perilo.zanima me koliko foliklov je bilo vidno pri vas,ko ste imele UZ med [sm=hudicek1.gif] in kako so bili veliki.
meni je rekel v desnem eden 5mm, v levem pa nekaj manjših.jutri pa začnem še z gonalom.
lp in hvala za vaše izkušnje[sm=smiley1.gif]

daga79 -> RE: Ambulanta MB - 2. del (1.6.2012 6:19:49)

tud jaz sem imela danes UZ ampak moje M še ni bilo mi je pa videl v levem 5kom in v desnem 4 kom ni mi jih še meril očitno so bili še premajhni...
danes sem dobila M in jutri začnem z gonalom malo me skrbi 9 kom je že zdaj naštel kako bo -  ker so mi glede na prvi postopek povečali dozo  na 225 pri prvem postopku sem imela samo 4 ( povečali dozo čez par dni ampak ni pomagalo)..sam da se teh 9 obdži da so polni in da se bodo oplodile in razvijale :) ...

db -> RE: Ambulanta MB - 2. del (1.6.2012 16:06:42)

evo moje poročilo imam točno 6 tednov rumeni obroček je 2,4mm

pikachu -> RE: Ambulanta MB - 2. del (1.6.2012 23:03:03)

super db le tako naprej!

db -> RE: Ambulanta MB - 2. del (4.6.2012 13:39:04)

hvala pikachu pa javi kako in kaj pr tebi

pikachu -> RE: Ambulanta MB - 2. del (4.6.2012 21:05:29)

še moje poročilo iz uz
noseča 6t in 4dni, pdp 24.1.2013, veliki 6,6mm baje je vse ok in je lepa nosečnost :)

limonca* -> RE: Ambulanta MB - 2. del (5.6.2012 9:00:18)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

latka -> RE: Ambulanta MB - 2. del (6.6.2012 8:52:56)

Punce[sm=bravo.gif]za uspešne UZ, sedaj pa lepo in mirno nosečnost!

Kako je s postopki poleti, ker jaz grem konec meseca po eskimčke!Rečeno mi je bilo, da naj pridem pri junijski M! Torej bo verjetno šlo skozi, če so mi že tako dejali, ali?[sm=zmeden.gif]

Klavirka -> RE: Ambulanta MB - 2. del (6.6.2012 11:18:02)

Ženske,
a je kateri od kontracepcijskih tabletk nihalo razpoloženje oz. prevladovalo slabo? Jaz sem jih jemala 4 tedne (prvič v življenju) in sem pravkar nehala. Že nekaj dni sem zelo, zelo slabe volje, nekako brez razloga. Kar vsake toliko mi gre na jok. Res čudno, počasi že komaj prenašam in komaj delam :(
Zanima me kako ste jih ve prenašale.
LP!

limonca* -> RE: Ambulanta MB - 2. del (7.6.2012 7:36:58)

Jaz nisem občutljiva na tablete, tako, da težko rečem.

Me pa zanima katere sedaj kličejo za začetek postopka? Kdaj ste imele prejšnji postopek?

vesper -> RE: Ambulanta MB - 2. del (7.6.2012 20:49:18)

IZVIRNO SPOROČILO: Klavirka

Ženske,
a je kateri od kontracepcijskih tabletk nihalo razpoloženje oz. prevladovalo slabo? Jaz sem jih jemala 4 tedne (prvič v življenju) in sem pravkar nehala. Že nekaj dni sem zelo, zelo slabe volje, nekako brez razloga. Kar vsake toliko mi gre na jok. Res čudno, počasi že komaj prenašam in komaj delam :(
Zanima me kako ste jih ve prenašale.
LP!

klavirka jaz sem bila čist fertik zaradi teh tablet. Nihanje razpoloženja, občutljivost, tečnost, da o slabosit in bruhanju niti ne začnem govorit... Skratka, menda sem imela vse možne stransle učinke [sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif]

mavrica77 -> RE: Ambulanta MB - 2. del (8.6.2012 18:46:29)

Živijo, punce.

Še ena, ki se vam pridružuje v tem ciklusu z ETZ... Enkrat smo že imeli zmagovalnega "eskimčka", ki je aprila 2012 dopolnila eno leto...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Latka, da ti odgovorim... tudi poleti opravljajo transferje zamrznjenčkov... ravno včeraj sem klicala v MB (1. dan[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]) in so me že za 15.6. naročili na 1. UZ, ETZ pa bo po mojih izračunih konec meseca...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Upam, da nama uspe... Tudi prejšnji - uspešen- transfer zamrznjenčkov sem imela poleti, in sicer avgusta... Tako, da mislim, da ETZ-je v poletnem času opravljajo nemoteno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Upam, da sem ti odgovorila...

Lp

latka -> RE: Ambulanta MB - 2. del (8.6.2012 19:38:37)

Mavrica hvala, upam, da je res tako.
Naj bodo naši eskimčki ravno poleti pravi dobitek!![sm=smiley36.gif]

Anonimen -> RE: Ambulanta MB - 2. del (11.6.2012 17:11:24)

Pozdravljene,

prosim za pomoč. In sicer: pred mano je prvi IVF postopek (kratki). M nimam ravno točne na dan, ampak predvidevam, da se bo ta prikazala do konec tedna. V MB mi je bilo rečeno, da moram priti na uz drugi dan M (predvidevam, da je to takrat ko se ulije, ker jaz imam včasih par dni prej samo izcedek). Torej, sestra mi je na hitro razložila, kateri dan prideš, če je M v petek,soboto,.... pa sem bila v službi in imela stranko in si nisem mogla zapisati. Sedaj pa sem seveda že pozabila. [sm=zmeden.gif] Se moram naročit ali samo pridem? Koliko sem si zapomnila je rekla, da do desetih zjutraj?

Prosim vas, da tiste ki imate izkušnje malo pomagate. [sm=smiley1.gif]

pikachu -> RE: Ambulanta MB - 2. del (12.6.2012 14:51:51)

db kako kaj, nič se ne javiš. Jaz imam naslednji pregled v torek 19.6. komaj čakam.

db -> RE: Ambulanta MB - 2. del (14.6.2012 11:16:47)

oj sem dobro , prvi pregled pri svojem ginekologu imam v ponedeljek,pa ti kako si kaj?

spelcy3 -> RE: Ambulanta MB - 2. del (14.6.2012 11:22:26)

olja punce!

Nekaj me zanima. Tista ki ni imela uspešen postopek in je potem veeno šla na krvnega in na razgovor z zdravnikom, a mi lahko poveste kaj vse ti tam pove, razen to koliko je zamrznjenčkov in kdaj približno bo naslednji postopek?

latka -> RE: Ambulanta MB - 2. del (14.6.2012 12:38:32)

Meni so samo to rekli, kar si že omenila, no če pa kaj vmes sama vprašaš, ti seveda odgovorijo, drugače pa lahko greš po izvidih dol v ambulanto in se tam dogovoriš za dodaten termin za razgovor s tvojim izbranim G v MB!

Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>