RE: Ambulanta MB - 2. del (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

limonca* -> RE: Ambulanta MB - 2. del (23.5.2012 16:50:16)

pikica, bodi vesela, da sploh imaš kakšne zarodke, ki pridejo tako daleč!! Res! Boš videla, tokrat ni bilo nič, naslednjič bo prav gotovo, če imaš dobre celice in zarodke!
Jaz npr. sem samo 2x prišla do 5 dne po ET, vedno vstavili po dva zarodka, ker več jih ni bilo. Zadnjič 2x sem imela ET že 3 dan! Drugič mogoče malo prilagodi prehrano - več beljakovin, manj OH, manj sladkarij, več zelenjave, sadja, pa sem 100% da bo!!!

vesper -> RE: Ambulanta MB - 2. del (23.5.2012 17:50:26)

IZVIRNO SPOROČILO: skarabej

vesper a ti veš, kaj pomeni RM (na izvidu)?

skarabej jaz nimam tega nikjer napisano RM [sm=zmeden.gif] ti citiram moj ambul.karton: V uterusu je en GO, ki meri 24,3 mm (7t+1d). Vidni tudi odmevi ploda CRL 11,7mm (7t+2/7) z utripi (slaba transoničnost) To meni piše pri opisu, druga jaz nimam [sm=zmeden.gif]
Kje imaš ti to napisano?

skarabej -> RE: Ambulanta MB - 2. del (23.5.2012 18:27:24)

RM-rumenjakov mehurček! Me je moj g mal' potolažil Pa Pušenjak tudi! Tak, da upam, da bo ok!

skarabej -> RE: Ambulanta MB - 2. del (23.5.2012 18:28:55)

Ti imaš pa res fajni izvid!

uspelobo -> RE: Ambulanta MB - 2. del (23.5.2012 19:28:35)

Pozdravljene!

Rada bi izpostavila eno pravzaprav smešno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] stvar. prosim za vaša mnenja.
Zadeva je sledeča. Že večkrat sem naletela na mnenja da bi bilo bolje če se ženske spodaj ne bi brile, ker so dlake tam z razlogom in zaradi hormonov. Moji sestri je to povedal tudi njen ginekolog. Ker sem bila že na nekaj oploditvah, poskusila že vse sorte, me zdaj žre še to[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Imam pa težavo, vedno se pobrijem. Brijem se že od pubertete in mi to pomeni vrsto higiene zato bi imela težavo nepobrita. Ali se v tem času brijemo vse ali je tudi katera, ki se ne?
Malo mi s komentarji pomagajte, da bom to lažje izvedla!

vesper -> RE: Ambulanta MB - 2. del (23.5.2012 20:57:14)

IZVIRNO SPOROČILO: skarabej

RM-rumenjakov mehurček! Me je moj g mal' potolažil Pa Pušenjak tudi! Tak, da upam, da bo ok!

kaj pa te je to rumenjakov mehurček? To pa še nisem slišala [sm=smiley13.gif] No vidiš skarabej, sem ti rekla, da ni vse tako črnogledo. Jaz ti povem da je ta dr.malo čuden no. Joooj samo upam, da boš v ponedeljek naletela na nekoga drugega!
Ti praviš da imam v redu izvid? Meni se je tudi zdel zdaj ko ga gledam, ampak on je govoril tako brez volje, kot da je vse narobe nekaj [sm=lev.gif]

skarabej -> RE: Ambulanta MB - 2. del (23.5.2012 22:35:48)

Naloga rumenjakovega mehurčka je oskrba ploda s hranili in tvorba enostavnih krvnih celic.
[sm=bravo.gif]

uspelobo- - sem bila tudi že jaz nekajkrat "kregana" - ampak ne morem iz svoje kože -se pobrijem! Ne vem pa kakšne veze bi naj imele dlake in hormoni.[sm=jezicek.gif]

pikachu -> RE: Ambulanta MB - 2. del (23.5.2012 23:03:17)

punce ki ste že imele uz po krvnem testu ste dobile tisti dan še priporočilo za bolniško ali ste mogle it takoj do svojega ginekologa?

vesper -> RE: Ambulanta MB - 2. del (23.5.2012 23:36:07)

IZVIRNO SPOROČILO: pikachu

punce ki ste že imele uz po krvnem testu ste dobile tisti dan še priporočilo za bolniško ali ste mogle it takoj do svojega ginekologa?

pikachu jaz sem še dobila priporočilo za bolniško! Piše priporočamo bolniški stalež do prvega pregleda pri osebnem ginekologu. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

pikachu -> RE: Ambulanta MB - 2. del (24.5.2012 11:18:01)

Hvala vesper, sem že pozabila kako je bilo v prvem postopku :)

db -> RE: Ambulanta MB - 2. del (24.5.2012 11:29:45)

pikachu kako si kaj?
men se vleče ko ponedeljek

pikachu -> RE: Ambulanta MB - 2. del (24.5.2012 11:51:14)

oj db, sem vredi zaenkrat, tudi meni čas nikamor ne mine, kdaj imaš uz?

db -> RE: Ambulanta MB - 2. del (24.5.2012 12:22:47)

1.6.2012 še celih 8 dni groza nevem kak bom zdržala,ker me je strah da se bo ponovila lanska zgodba in hkati ali bo vse ok na uz

talika81 -> RE: Ambulanta MB - 2. del (24.5.2012 13:38:15)

punce moje, vem, da ste neučakane, ampak probajte se z nečim zamotit. pa bo čas hitreje minil. magar pejte na dolge sprehode, na kako kavo, karkoli. zaposlite se, pa bo bolje.

drugače pa vas čisto razumem, ker sem že bila na istem in vem, kako je to. joj, kaj imajo vse prišparano tiste, ki lahka takoj zanosijo in se ne rabijo obremenjevat s takimi stvarmi, a ne?

pikachu -> RE: Ambulanta MB - 2. del (24.5.2012 19:37:08)

se popolnoma strinjam s tabo talika 81

Mamabear -> RE: Ambulanta MB - 2. del (25.5.2012 14:59:03)

Mene pa zanima kako izgleda test nosečnosti po ET v Mariboru, dobila sem datum, drugega ne vem.. Prosim za vaše izkušnje.
[sm=smiley1.gif]

pikachu -> RE: Ambulanta MB - 2. del (25.5.2012 15:35:45)

mamabear ujutraj ob 8.00 se zglasiš v ambulanti, kjer dobiš napotnico in z njo greš v laboratori kjer daš kri (čakaš sigurno kako uro). Nato prideš ob 12 nazaj in počakaš tam kjer si čakala za et.

Mamabear -> RE: Ambulanta MB - 2. del (25.5.2012 15:45:44)

Hvala pikachu! Kaj pa kakšen UZ?

vesper -> RE: Ambulanta MB - 2. del (25.5.2012 17:39:25)

mamabear datum za prvi UZ dobiš na branju krvnega testa, v kolikor bo seveda ta pozitiven [sm=smiley1.gif] držim pesti, da bo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

limonca* -> RE: Ambulanta MB - 2. del (29.5.2012 7:21:34)

pikicapoka, so tebi kaj rekli, kdaj bo štart v nov postopek?

pikicapoka -> RE: Ambulanta MB - 2. del (29.5.2012 7:37:07)

Limonca - Knez mi je takrat na razgovoru rekel, da mora biti tri mesece pauze. Baje bom domov dobila obvestilo kdaj se naj oglasim v MB, da mi dajo navodila. Povedal pa še je, da bi naj to bilo nekje septembra.

Sem pa sedaj čisto odmislila te postopke. Že dve leti namreč samo razmišljam o tem kdaj bo menstruacija kdaj ovulacija, meša se mi že od teh razočaranj, tako da je že čas, da malo odmislim in se psihično poberem.

Kdaj boš pa ti šla v naslednji postopek?

limonca* -> RE: Ambulanta MB - 2. del (29.5.2012 9:36:17)

Ja, vem, da mora biti najmanj 3 mesece pavze, ampak sem mislila, da imajo daljšo čakalno dobo. Septembra naj bi se začele priprave v postopek, ne? Se pravi punkcija najbrž nekje novembra. Jaz še ne vem kdaj bom šla.. mogoče že takrat, mogoče bom pa počakala.

latka -> RE: Ambulanta MB - 2. del (29.5.2012 10:34:28)

Punce, kaj je pri vas vzrok za neplodnost?
Ima mogoče katera tudi težave z jajcevodi(neprehodni) in je uspela zanosit umetno?

pikicapoka -> RE: Ambulanta MB - 2. del (29.5.2012 11:31:25)

Limonca meni je Knez rekel, da sedaj za nas več ni čakalne vrste.

Tako kot si mi zadnjič ti napisala, pa sem začela pazit pri prehrani, pa jest malo več sadja in zelenjave.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

skarabej -> RE: Ambulanta MB - 2. del (30.5.2012 19:09:12)

Punce moje - naša pravljica se je danes končala[sm=smiley19.gif].

Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>