Majuska -> RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del (9.8.2011 8:03:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka A je katera pri na novo opremljeni sobici kaj upoštevala feng shui? Me ima, da bi malo poklicala kakšnega strokovnjaka, glede barv. A ima katera rumeno? Kolker sem brala, je za otroke menda totalno neprimerna, če ne "strupena"...?... Pa nisem nikoli na to gledala, zadnjič pa berem MON in sem slučajno naletela na to temo, jo malo preletela in prišla na idejo, da barve bi pa res človek lahko prilagodil, če že ostalo največkrat ne gre. Kaj mislite, kakšno je vaše mnenje? Kolikor vem, je za otroško sobo neprimerna bela barva. Po mojem je tudi odvisno, katerega avtorja bereš, sem že videla različna navajanja ... Jaz se glede barv kar držim feng-shuia, sicer pa kolikor pač poznam te stvari oz. odvisno od prostora. Mislim, da lahko sami s tem doprinesemo k harmoniji. Naša otroška ima zeleno-modre stene, omara ima rumena vratca, sicer pa barva javorja (al nekaj takega). Z istim namenom imam v jedilnici oranžno dekoracijo, kuhinja je svetla. Za kopalnice je najboljša zelena. RR, če mi sporočiš mail, ti bom poslala moje tabelce [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|