Cuba Libre -> RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del (9.8.2011 11:36:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Hm jaz sem očitno čist za cajtom, ker ničesar ne dodajam ne v pomivalca in ne v pralni stroj. Pomivalc se nam je po 5 letih zabasal od vodnega kamna. Ko je prišel serviser in določu diagnozo, sem ga vprašala, če lahko z dodajanjem česarkoli preprečim , da bi se vodni kamen nabiral v ceveh za dovod vode. Mojster pravi da ne, smo pa za cca 5 let dobri je pa računal 70 € da je odmontiral cevni sistem dol in ga spral z neko kislino ki je raztopila vodni kamen. Za Calgon sem pa tud jaz slišala od enega serviserja, da je za en drek, da kvečjemu škoduje kot koristi :S. Kis, kot sem brala na temi na linku, kis dodaš v dozirko direkt v stroj oz lahko daš kis in gel skupaj. Eni pišejo da dajo 1 dcl kisa in 10 ml gela za pranje. Baje pa je kis v kombinaciji z suhim praškom boj učinkovit kot z gelom. Tolk je enih ugotovitev in vsega da buh pomagi. Je pa en mojster z nickom Ekogreen, ki popolnoma obvlada tole Eko sceno. Za osvežitev pomivalca priporoča rezino limone v posodici za bištek, ki jo menjaš na en teden pa še kaj pametnega je napisu, moram celo temo prebrat, mašina si bom kr povzetek nardila [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ej, tole grem pa zdle probat. in bom dala res samo 40ml praška (oz gela, mam glih Froš doma) in slab deci kisa. pa da vidmo...
|
|
|
|