Cvetnilist -> RE: APRILČICE 2019 (3.7.2019 23:07:18)
|
Jaz jo imam cez dan in ponovi v bodijih na naramnice. Pac ko sma doma no. Sem probavala s kratkimi pizamicami za spanje pa je bila cela mokra in nemirna ponoci in sem potem ugotovila, da nima smisla je fejst oblacit. Nogice pa saj pravim, se ji trudim pokrivat ampak se odkriva skoz. Ampak dobro, verjetno je te ze ne zebe. 😁Joj glede kilogramov, jaz sem bila rekorderka med nami, pridelala sem jih skoraj 30.😒S tem da dobro, sem jih zdaj izgubila ze dobrih 17, 18(s hujsanjem seveda, niso splahneli sami), tako da se dobrih 10 jih morem. Se pa zavedam, da ti bodo zdaj nakhujsi.😕Imam pa tudi jaz na trebuhu taksno poveseno kozo pa ko drugace v trebuh nikoli nisem bla debela, naceloma mi gre vedno vse v noge in rit.Bodoca mamica1, meni ponavadi zadrema kaksno urco po hranjenju in sicer za kaksne pol urce. Jo ze prav vidim kdaj je utrujena in kdaj jo je treba uspavat. Ima pa tam nekje med drugo in tretjo uro tisti dalsi spanec in zaspi za urco, dve. Drugace pa neki ritem spanja cez dan pomojem ni potreben, glavno je, da otrok dobi vsaj malo pocitka. Nekej sem prebrala, da dobro bi blo vsaj 2x po 2 uri spanca pac v tem obdobju ko so zdaj nasi bebiji. Ampak vsak otrok je drugacen
|
|
|
|