|
Cvetnilist -> RE: APRILČICE 2019 (8.7.2019 23:09:15)
|
Bella, jaz sem direkt presla na AM in nisma omeli nobenih tezav. Mogoce bo malo kriza, ker bo pogresal otrok cartanje na dojki ampak pri nama ni bilo neke krize. Uporabljama pa midve Novalac AR.Jabuk, meni mala kaka vsak dan odkar jo imam ja Novalac. Prej pa je kakala vsak drugi dan.Bodoca mamica1, tudi nas je bilo 30 in smo meli pogostitev v gostilni. Sicer sma midva kar dosti zapravla za ta krst ampak res nisma niti malo gledala na cene, ker sma rekla, da to je samo enkrat in da hocema met lep spomin. Tak da kosilo smo meli v eni malo boljsi gostilni pri nas in je prislo kosilo 18€ na osebo tak da na koncu sma dala dobrih 800€ za hrano in pijaco. Tortico sma ji tudi res cudovito narocla, tudi v tabolsi slascicarni, Pohorska kavarna se rece, je bla 175€. Pol pa se oblekca njena pa za naju oblect in je naneslo. P se v cerkvi moras dat nekaj in je kar veliko na koncu. Sma pa se sla v cerkev dogovorit za termin, potem smo en teden prej imeli priprave na krst, kjer je pac duhovnik malo predstavo kak bo zgledal obred in poveda pod katerim imenom bo krscena (Amalija). V gostilno in za tortico pa sem klicala in narocla dober mesec prej, ker vem da majo radi hitro zasedeno vse. Oblekico pa sem ji tudi kupla mesec prej jn ji je bila zdaj na koncu premajhna in sem zadnji trenutek sla menjavat. Tako da s tem pa raje pocakaj. 😁Je pa res to en krasen spomin, jaz sem se tega res zelo veselila! 😊Ce zelis mi napisi pod zasebno mail, ti posljem kaksno slikico.
|
|
|
|