Magi* -> RE: Decemberčki 007 (24.2.2008 12:45:58)
|
dan! dalj časa me ni bilo sem, ker je pri nas kar pestro:) lana, glede polivanja ne skrbi, če se Tim dobro počuti, ima apetit in mokro pleničko. verjetno je res samo višek mleka. Taras zelo veliko poliva, ker zelo nemirno je in hlasta, potem pa skupaj z zrakom pogosto gre tudi večji del obroka. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] no, Taras je bil spet bolan. tokrat se je zgodilo, da se je sredi noči začel dušiti, iz čistega zdravja. sva ga dvignila iz psoteljice in je imel nos in usta popolnoma zabasane s sluzjo. in to enormne količine sluzi. sem ga hitro obrnila na trebušček, ga tapkala po hrbtu in mu s prsti očistila sluz iz ust, da je lahko prišel do zraka. sem klicala na urgenco in so rekli, da je najverjetneje navaden prehlad, naj čistimo nos s fiziološko in mu vzdignemo vzglavje. včeraj pa je dobil še drisko in sva ga peljala na urgenco. pljuča so čista, menda gre samo za virozo. no, ponoči se je driska umirila, nosek pa je tako-tako ampak v vsakem primeru bolje. upam, da premagamo še tole virozo preden bi se utegnila razširiti na pljuča. Mateja, upam, da je tvoj dragi kaj bolje. andreja, oprosti, ker nisem sledila zadnje čase: kako je kaj s tvojo mamo? vsem želim mirno in sončno nedeljo.
|
|
|
|