katka28 -> RE: preživetje (27.8.2008 12:06:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: saša80 punca je rodila pred 1 mesecem in so še vedno na intenzivni v mb. pa tut glede obiskov se je pritoževala,.. v lj so obiski non stop tudi ponoči lahko greš k otroku, razen od 1-2 popoldan ni obiskov ker se zdravniki menjajo in imajo predajo. ma veliko je bilo takih reči ki so me rpav presenetile, da je lahko taka razlika med mb in lj No tu bom pa se jaz nekaj napisala. V Lj kjer smo mi bili na EINT-u so obiski od 10-12 in od 14-18 tako, da to zame ni cel dan. Sama sem bila ravno zaradi tega veckrat nesrecna saj sem cele dneve divjala in pumpala mleko samo, da bo prezivela vecino casa zraven svojid dveh. Obiskov sploh nisem imela ker sem bila ta cas na EINT-u in tisti cas sem zivela samo za nasa dva. Ko pa smo prisli v Celje tam pa si dejansko lahko s svojim otrockom, ki je v inkubatorju cel dan in noc. Sama sem mnenja, da se EINt ne razlikuje prav nic povsod morajo biti zdravniki prijazni ( ker smo mamice v teh situacijah bolj ranljive) , se pa zna kdaj zgoditi, da ima kaksna sestra slab dan in takrat je vse narobe. Menim pa, da so mb EINt-ovci bolj prijazni saj velja ze za stajerce, da smo bolj odprte sorte tako, da jaz nebi delala krivice enim in drugim. Sploh pa smo mamice bile navajene svojega rajona tiste, ki smo bile v LJ ljubljanskega in tiste iz Mb mariborskega. Vec pa bi lahko povedala tista, ki je bila na obeh koncih.
|
|
|
|