beyba -> RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. (12.4.2009 13:02:21)
|
Čao bejbe.... sej vem ja mal sem se zgubila....pa ne zanalašč, sej preberev vas kar, sam ne uspem nekako nič skupi spravit.... Uglavnem mi smo živi in zdravi ,lepo napredujemo...cele dneve tekamo okrog po stanovanju, vrtu,cestah,travnikih,igriščih....uglavnem je Ela prava rakica in hitro pokaže svojo voljo... Brihtna je ko strela, se ji sma čudim da pri teh mesecih tako. Po stopnicah se z obema rokama prime za prste in potem premaguje stopnico po stopnico na dveh nogah...full je smešna, ker komi dvigne nogo do vrha stopnice, ampak jo in potem se z rokami in nogami potegne gor, pa spet ponovi vajo...po štirih ni več zanimivvo....Smeje se kar naprej...zobe mamo še vedno sam 6kom...nič novega na tem področju...smo pa ugotovili kaj je pomen besede mamamama....tako da se zdej sredi noči deremo mama mama in ne več kričimo....znamo pokazat, kako smo veliki veliki in kje je lučka, pa oči, pa babi, pa dedi pa mami pa ana...ostale pa še noče poznat :-) kaj še....mmmmmmmmpridno se učimo živalce na kmetiji, kako se oglašajo(najraje ma muco,pa račko) ....kaj sem še pozabila...Aja kupila sem ji prve cicibanke, pa prve copatke...zdej je pa tko vroče da bo treba še prve balerinke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] včeraj smo prvič jedli malo čokoladne torte, ker je mela nečakinja rojstni dan(sestričlna od ele) pa jo navajamo malo zato, da bo lahko kmalu jedlla svojo.... Sem naredila torto-zajčka...ko dobim slike pripopam.... Spimo še vedno ne ...aja počasi se bomo zgleda navadli samo na spanje enkrat dnevno....ker zdej do dvanajstih noče več zaspat kljub temu da ustajamo ob sedmih... no več pa drugič ž
|
|
|
|