murkica -> RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. (15.4.2009 8:35:57)
|
Jutro... No pri nas pa ni sončka larilu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]... Ampak je kr ena taka čudna meglica. No ampak sej mogoče je pa tako še bolje, ker moram delat in mi prav nič nebi bilo všeč, da bi zunaj na polno sijal sonček. Semp pa posledično zaradi vremena ful zaspana in se komaj držim pokonci. Bova pa z dragim malo popoldan nadoknadila in se bom prec počutila bolje. Sem pa čist jezna, ker so se mi na polno unele dlesni. Zdej sem rekla, da počakam še kakšen dan, če pa ne bo bolje bom pa mogla poklicati svojega zobarja... Zdej ves čas grgram kamilice in upam, da to izgine. Me je pa že ortodont opozoril na to, da so zobje in obzobna tkiva v nosečnoti veliko bolj občutljiva in je treba še bolj paziti kot prej. Tako, da upam, da samo mine in da se mi ne bo treba vlačt po čakalnici. nončika-verjamem, da bo krvni izvid super, tako da se ti nič ni treba bati. Sem pa prepričana, da če bi G vsaj malo dvomila v to, da je vse ok, ti nikoli nebi rekla, da bodi brez skrbi. Tako, da se lahko kar oddahneš. Upam, da ste lepo spale in da se boste dane kaj pogosteje javljale. Jaz pa šibam na wc, ker drugače se bom polulala. Papa
|
|
|
|