murkica -> RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. (14.4.2009 11:10:48)
|
Še glas od mene. Danes sem si privoščila eno dolgo kavico s prijatelji, tako, da imam šele zdele malo časa. Pri nas v bistvu ni nič kaj novega. Čakamo ponedeljek, ko imamo NS in verjamem, da bo vse ok!!! Sonček33- lepo da si se nam javila. Smo te že vse močno pogrešale!!! gigi1- tudi tvoj glas je bil že precej pogrešan !!! Aquica- s testki res ne smeš prehitevat. Moraš vedno počakati vsaj en dan izostanka, pa še takrat je možno, da ni čisto pravi rezultat. Tako, da počakaj še kakšen dan in upam, da nam sporočiš veselo novico. Naša podganca se pa tudi nič ne javi in pujsek je tudi izginil. Ju bo treba za ušesa. Resnično pa pogrešam našo Erin. Borkica tok smo čvekale, zdej pa te od nikoder ni. [sm=smiley19.gif] Bo res treba začet talat plave, da se boste kaj javile. Beyba- lepo da si se javila. Mala je prava frajla. Sonček85- ja zdej boš pa že re spotrebovala karto za Rim od Lunči, tako da bi bilo fino, da se tudi ona kaj javi... Živa- hitro pridi pokukat kaj na RR in sporoči kaj je novega... Sem videla tvoje slikice pomladi na FB-ju, ampak zdej bi bilo pa fino, da bi nam ti slikala še kaj svojega bušija, da vidimo kako rastete [sm=smiley1.gif] Ledenka- že popadki? Še malo, še malo!!! Vem, da sem vas še ogromno pozabila ampak vseeno vsem lepe pozdravčke... Jst se bašem s čokolado in razmišljam kaj točno bi skuhala za kosilo[sm=jezicek.gif] Papa
|
|
|
|