natasaxy -> RE: Avgustovke, kje ste (19.4.2006 14:23:55)
|
Dan. Vidim da ste pridne. Meni zadnje čase kar zmanjkuje časa, mam skoz kaj za počet. Danes sva bila na plavanju, pa so bili vsi otroci bolj cmeravčki, je bila malo bolj hladna voda, ponavadi je 33 stopinj, danes jih je bilo 32, vendar ozračje ni bilo tako zelo toplo notri, tako da se je otročkom verjetno to poznalo. Naš vglavnem ne pusti, da bi mu ko dobi enkrat igračko za v vodo v roke kdo vzel. So jih vsi dali že nazaj, ko smo delali druge vaje, jaz če sem mu vzela je bil tak vik in krik, da ni šans. Ko sva prišla domov je bil tako lačen, da je pojedel pol žemlje, potem pa še ogromno kosila. Ne vem kam je vse dal. Pojedel je kar veliko porcijo špinače, pa skoraj ta veliko žlico krompirja, pa še 100 ml soka je popil. Ja pri nas hranjenje zgleda takole: ob 7.30 rižolino, keksolino,...ob 12-ih kosilo (200-230ml), ob 15-16 enkrat sadje, jogurt, skuta, 18 ih večerja (kakšna zelenjava, polenta, gres, marmelada,...) ob 19.30 pa 250 ml mleka. Meni za kosilo poje različno (200ml sigurno, včasih pa še več), za večerjo pa tudi okoli 200 ml - mu dam kar po občutku, ne gledam več toliko koliko je ml - saj sam pove če bi še. Včeraj sem kupila tudi rabljeno prenosno posteljico in je super zadeva. Jo imam v dnevni sobi in se Gašper noter igra, ko se utrudi zaspi, če pa se naveliča, pa ga vzamem ven in ga dam na tla da malo leze sem ter tja. Jaz ga vsak dan namažem z kakšnim mlekom za telo (ponavadi kupim Nivea mleko ali pa Jonsons) po obrazu ga namažem z navadno baby kremo za otroke, olja in drugih stvari pa ne uporabljam. Dovolj bo zaenkrat. Pozdravček. Jaz sem mu včeraj prvič dala kosmiče, pa sem mleko pogrela, dala pest kosmičev noter in počakala 5 minut da so se zmehčali, pa je vse pojedel.
|
|
|
|