violinski -> RE: Avgustovke, kje ste (21.4.2006 19:02:18)
|
Živ! Sem videla, da me je Tia že zatožila, da sem premalo spala - ampak ne mislite, da sem kaj preko dneva nadoknadila [sm=smiley36.gif]. Zjutraj je bil Aljoša torej že ob 8h auf in sem razmišljala tko, da bom šla z njim v lekarno, ker sem mu včeraj naročila zdravila, pa rabijo en dan, da jih pripravijo, pa potem peške na CSD, da nesem vlogo za podaljšanje porodniške... In kaj mi fant zakuha? Še med malicanjem je skor zaspal pri mizi, pol sem ga samo prestavila in je spal, namesto 40 minut, uro pa pol. Odlično! [sm=smiley29.gif] Tako je jutranji sprehod odpadel, sva se pa potem, takoj ko se je zbudil, odpravila vsaj v lekarno, potem pa na dolgo pot v center. 1urni sprehod relativno hitre hoje s potiskanjem vozička. Tam naju je čakal tati 's kosilom' (sva šla na pizza burek), potem smo šli v vrtec po Lano in smo jo vsi skupaj mahnili v Zvezda park, kjer so stojnice s knjigami. Mal smo nakupili, kot vedno, sam smo si letos omejili budget... Pa še ena fajn štorja - v lekarni sem si tudi naročila Mireno, ker sem glih imela recept, pa dobila sem [sm=hudicek1.gif] M, kar pomeni, da si jo drugi teden lahko grem dat 'inšralirat' [sm=smiley36.gif]. In mi položi lekarnarka škatlo na pult, jaz sem pa mislila, da bom ven padla od smeha. Škatla je namreč tako velika kot kilska Milka čokolada. Sem se nasmejala, ker sem pomislila, in kam bi to moralo bit vtaknjeno? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] No, nisem še nič natančno gledala, kaj je not, dejstvo je, da sem to zadevo trogala po celi Ljubljani. Sej sem jo zavila, da se ne bi glih vsak spraševal, kaj to nosim, ampak si lahko mislite moje presenečenje, ko sem pričakovala eno malo škatlico, en toliko, kot so lekadol tablete, dobim pa tole polmetrsko embalažo? [sm=smiley36.gif] SuzyQ in jankobananko, vedve sta rodili ena za drugo, tko kot jaz in Tia, a sta tudi v porodnišnici vkup ležali? Pa SuzyQ je rodila na isti dan kot jaz - kje???? Zakaj pa je pravzaprav Maj tako pohitel? Haha, miševi, dobro da si povedala to za kremice, jaz pojma nisem imela o tem. Sama se nikoli v življenju nisem mazala s kremami s faktorjem, pa tudi otroke vedno pozabim [sm=smiley36.gif] Sem se vedno sekirala, kakšna sem, da kar pozabim, da kdove kako škodim mojim otrokom - sta pa oba straaaaašno svetlopolta - po očiju, medtem ko sem jaz bila vedno olivno temna, ko sem vso pomlad, poletje in jesen skakala po soncu doma. Odkar sem v LJ ni več tako. Tisto igračo z zvoki čist priporočam, edino ima slabo stran - potrebuje 2 AAA bateriji in smo jih v dveh letih že vsaj trikrat menjali. Otroka jo pa obožujeta. Ma mislim, da so vse igrače z muziko dobre. Tudi mi hodimo po nakupih samo še na tržnico, kjer nakupimo kile in kile sadja in zelenjave. Jaz ne bom nič jamrala čez taščo, k sreči živim na svojem in samo mojem z MOJO družino, tako mi ni nikomur treba polagati računov. Da ne bom spet predolga...... Kje pa je Petri????
|
|
|
|