|
NikaAnna -> RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznjenčki (6.2.2014 19:20:27)
|
punce, jaz sem sla pravkar na wc in je bilo na papirju rahlo vodeno-krvavo [sm=smiley13.gif] jaz ful panicna, da je [sm=hudicek1.gif] prisla 6 dni prej, moj pa pravi, da naj cakam dokler se mi ne ulije. Sej vem, da ni nujno da je M, ampak me jajcniki tako zelo bolijo, da se res bojim, da je vse izgubljeno za ta mesec. En teden pred krvnim in 6 dni pred M - kr neki [sm=smiley13.gif] javim, ko bodo spremembe.. Luna dobrodosla in veliko pik pok ti poslijam [sm=pikapoka2.gif] vesicaaaa joooj kako upam, da je to to!! Zdaj bom pa se zate cist na trnih, dokler ne naredis naslednjega testa [sm=smiley36.gif] mocno mocno drzim pesti, da bo crtica debelejsa in bolj ziher, ceprav tudi tale tanka je kar vzpodbuden znak [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] cebelica kaksen 10. dan po ETju po moje lahko delas test, pa bi ze moral pokazati, ce je kaj... tudi zate navijam, da je to samo vgnezditvena pa da te mal zafrkava [sm=smiley36.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] jona klara evo, pa je moja pikica po vsej verjetnosti sla [sm=smiley13.gif] no, bom vseeno pocakala, dokler se konkretno ne ulije, ampak obcutek imam, da bo M. Punca, le glej, da vsaj tebi tokrat uspe!! objem [sm=rozica.gif][sm=pikapoka2.gif] monsy drzim pesti zate [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]
|
|
|
|