|
buubica -> RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznjenčki (9.2.2014 20:18:05)
|
monsy na tem link natančno piše po dnevih, kaj se dogaja po transferju. držim pesti, da se dvojčka počasi rineta v endometrij [sm=smiley1.gif] cebelica, po moje ni pravila glede izcedkov, vsaka je malo drugačna, celo iz ciklusa v cikel je lahko drugače. jaz sem pri prejšnjem postopku jemala prometrium. 11. dan po tranferju (ET na dan 5), so se začeli rjavi izcedki, ki so trajali 3 dni. naredila sem test in je bil drugič negativen, zato sem prenehala s prometriumom. prave menstruacije potem sploh nisem dobila - imela sem še izmenično dva dneva rjave izcedke. ko sem bila na ciklih s klomifenom, se mi je po koncu jemanja utrogestana, vedno ulilo četrti dan - normalna menstruacija. vem pa da so nekatere, ki so zanosile, imele pred pričakovano menstruacijo rjave izcedke ali celo nekaj sveže krvi pa so uspešno donosile po 9 mesecih. tako da poskušaj se ne preveč sekirat zaradi izcedkov, saj vem da je zelo težko, a zaradi premlevanja boš samo živčna in dnevi do testiranja se ti bodo še bolj vlekli. pošiljam ti veliko pozitivne energije [sm=smiley27.gif] dekca, zelo te razumem...potem pa si vzemi nekaj časa zase in za to kar imaš rada. včasih ti dober odklop da nov zagon [sm=smiley31.gif] daisy, nika ana, vesica, aleda in ostale - srečno v ta teden, naj nam prinese lepe novičke [sm=pikapoka1.gif] [sm=pikapoka1.gif] vsem skupaj [sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif] pozdravček
|
|
|
|