|
jona klara -> RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznjenčki (7.2.2014 20:52:17)
|
Nika ana-joj kako grozno mi je to brati....upam,da se razplete v pozitivo.TA progesteron lahko zaustavlja krvavitev,meni je nikoli ni,1krat 7 dan, enkrat9 dan sem jo dobila po etju.NI pa nujno, da jo bos dobila sploh, ce so nitke, lahko izveni, jaz sem jo obakrat dobila ze v istem dnevu ko so se zaceli izcedki.ti postopki so res en sam stres, jst sem ze kr utrujena od vsega-objeme ti posiljam in se vedno upam da je pikica uredu.drzi se in saj ves upanje umre zadnje-a imas zamrznjencke? Cebelica-tudi tebi posiljam pike poke za sreco, da ne bo M.Drzi se in upaj do konca Vesica-kako si Jaz sem tudi na trnih' jutrisnjega dneva me je prav strah, se mi zdi,, da ce bo kaj narobe bo jutri ali v nedeljo, ker jaz sem vedno hitro dobila M.drugace pa ni znakov, kar je je zjutraj in zvecer, cez dan mirovanje.imam pa skozi obcutek, da se bo vlilo, ta pritisk je obupen, res Joj drzte se vse pupike, jaz bi jutrisnji dan kr prespala, ce bi ga lahko n najraje bi se itak zbudila v sredo z belim gatim.
|
|
|
|