madjanca -> RE: II pričakujemo MAJA 2016 (8.5.2016 20:57:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sofie IZVIRNO SPOROČILO: madjanca IZVIRNO SPOROČILO: Sofie IZVIRNO SPOROČILO: madjanca Meni je pa ginekologinja odpisala, da ce vsaj malo telovdiva, ne bova zamudila O, ker jih imam po klomidu vec.. zato pa me tudi stalno nekaj spika... Tako, da midva bova telovadila kar lepo do zadnjega dne [sm=smiley36.gif] Vsak drug dan in sigurno ne bosta zamudila [sm=jezicek.gif] Mi je pa čudno, da ti ne dela UZ-jev in spremlja odziv. Jaz brez tega ne mislim jemati Klomifen. Me je preveč strah dvojčkov[sm=smiley36.gif] Pa tudi smiselno je videt odziv. Moj G začne s polovičko tablete in potem spremlja in v kolikor ni odziva poveča dozo. Jaz imam trenutno dve tableti na dan.. imam pa kontrolo cez en mesec, ravno po klomidu. Mogoce ima drugacen pristop... pa tudi meni se zdi lazje, saj sem bolj sproscena, ker nisem pod stresom. Ce bi gledaa uz bi se samo sekirala.. tudi pravi, da ne smem z glavo skozi zid, ampak lepo pocasi in sprosceno. Tako, da se prepuscam toku [sm=smiley1.gif] Aha. Ja sej moj G pravi, da jih veliko predpiše klomifen za 3m in nič ne spremljajo. Samo njemu se to ne zdi smiselno, ker zakaj bi to jemal, če ni odziva. Itak po njegovo naj bi ga jemal samo 3 mesece, v izrednih primerih predpiše še za dodatne 3. Men se zdi pa super, ker tako mi bo lahko povedal ali je ovulacija na vidiku. Da bomo takrat še bolj pridni[sm=smiley36.gif] Kolk časa ga sedaj že ješ? Te kaj bolj boli med ovulacijo? Jem ga dva mesca in pred mano je se en krog, ce ne uspe.. prejsnji mesec so bile bolecine neznosne medtem, ko je ta mesec boljse. Tako, da prakticno UZja ne rabim, ker tako ali tako prvic cutim ovulacijo [sm=smiley36.gif] pridna sva pa tako ali tako kar veliko [sm=jezicek.gif] Sicer je do moje [sm=hudicek1.gif] se 9 dni, ampak se mi zdi, da bova moga bit vsaj se en mesec tako pridna. Pa tko ze sanjam nosecnost, kar se je do sedaj negativno izkazalo...
|
|
|
|