Kolerabarepa -> RE: Junijčki 2018 (11.5.2018 20:42:16)
|
Živjo punce. Kako kaj? Mene tale občutljiv mehur res matra. Včasih komaj hodim, kar klecnem tako me zaboli, ne vem, kaj počne tamal notri, da je tako, ampak se reeees že veselim, da pride junij :) Kolki bolijo, sploh če sem cel dan na nogah, kar trenutno sem, ker še pripravljamo sobice, pomivamo, brišemo prah.... Mož ogromno pomaga, ampak ga ne morem gledat, kako mora vse sam pa potem hitro preveč delam in začne bolet križ, kolki, ... uh. Ampak tako je to. Zgaga malo popušča, mogoče se je spustil nižje dol, ne vem.... počasi jem že sadje nazaj, prej me je takoooo peklo, da nisem mogla zaspat. Zdaj mi je ginekologinja dala tudi ranital za vsak slučaj - po potrebi je rekla. Zaenkrat ni bilo treba, upam, da tako ostane! Hemoglobin je nizek, bo treba malo dodajat, ene ste že kot sem brala. Meni je priporočila sok in sicer EISENBLUT. Bomo videli, če deluje. Pa plodovnice ime mali bolj malo - je rekla, da moram nujno več vode pit. Tako da tista, ki je ne - kar dajmo se malo opomnit, vodo moramo pit, punce :) Je zoprno, ker potem se še večkrat mora lulat, ampak bomo še malo zdržale .... Kako so trebuščki? Jaz pričakujem, da bo zdaj v tem zadnjem mesecu zelo zrastel, upam, da ne prehitro pa da bo koža čim manj popokala. V začetku sem se mazala z oljčki in ne vem čem vse, zdaj pa kar navadno becutan otroško kremo, se vsaj upije. ta olja sem mela samo na pižami, ne glede na to kok sem masirala, pa po tuširanju.... ne vem, ne zdijo se mi tako zelo uredu ta olja. Sicer pa pravijo, da je to bolj tako,...to mazanje. Odvisno, kakšno kožo ima človek. Bomo videle. Najbrž, ko pridejo sončki, se ne bomo tako sekirale :) Še malo! Pozdravček vsem junijkam.
|
|
|
|