mimi_ka -> RE: Junijčki 2018 (23.6.2018 15:28:31)
|
Junijčica, meni so ea ravno pri umetnih popadkih riporočale babice, ker svojih nisem dobila in so mi sprožili z umetnimi. Je pa res tako kot pravi bauko, počakajo, da si odprta ene 4 cm in potem ti priključijo. Meni je sicer ea zelo pospešila samo odpiranje, ker sem se po tem zelo sprostila in nisem bila več v krču, se je pa malo zavleklo na koncu pri iztisu, ker nisem čutila dovolj za potiskat in je bil potreben vakum. Sem ravno to vprašala babico zadnjič na ctg-ju če lahko kako to regulirajo, da zmanjšajo dozo, pa je rekla, da se lahko dogovorim, da mi kako uro, dve prej odklopijo, tako da ea popusti in na koncu rodim naravno. Tako da vse se da očitno, samo če je osebje pripravljeno sodelovati. Jaz imam z babicami v postojnski porodnišnici res dobre izkušnje, zdravniki pakakor nabašeš. Danes sem spet imela pregled dva dni.čez rok in sem ravno na enega takega čudaka nabasala tik pred penzijo [sm=smiley36.gif] sva bili dve tam za pregled . Nama je rekel, da kaj hodiva ob sobotah po bolnici, če se nič ne dogaja, da naj greva rajši na morje [sm=jezicek.gif] tej pred mano, ki je imela danes rok je rekel, da naj kar gre in pride čez tri dni nazaj,je ni niti pregledal, mene je potem vseno pregledal in zraven take komentarje stresal, da nisem vedela al bi se smejala al jokala [sm=smiley36.gif] da je še vse zaprto, da naj grem kar namorje za par dni in pridem v torek se pokazat, pa da če je blo prvič 10 dni čez rok, da naj ne pričakujem, da bo zdaj kaj manj..ma obup res..ravno na njega sem mogla nagazit [sm=zmeden.gif] Jaz tudi pijem ta čaj, mazgledada bo treba začet prakticirat še seks vsak dan, pa še menda ne bo nič [sm=smiley13.gif] junijčica, javi jutri kaj bodo rekli, držim pesti da dobiš boljše novice kot jaz. Zgleda da bom res ostala zadnja tukaj s tem trebuhom..samo še to se mi manjka, da se mi zavleče š v julij [sm=smiley19.gif]
|
|
|
|