|
qwasy -> RE: Montignac (16.10.2007 10:23:32)
|
Ojla! Glede montija: moj dragi še naprej hujša- počasi a zanesljivo. Danes si je prvič zapel pas preko trebuha, ne pod trebuhom, kot prej [sm=smiley30.gif]. Jaz sem pa vedno bila suha, mislim vedno sem zdravo jedla in imela kalorije pod kontrolo. Ne da bi jih ravno štela, ampak vseeno - sem bolj zaležane sorte in se dobro počutim, če vsaj špeha ni. Odkar imamo montija doma, pa veselo grickam oreške pa suhe marelice pa 70% čokolado,... in to so zelo kalorične zadeve... Zdaj sem pa ugotovila, da sem se za slabi dve kilci zredila. Saj ne da bi bla panika, se nikjer ne pozna (razen pri najožjih kavbojkah), ampak zgleda, da je monti najboljši “strog in okleščen” kot je Jančika napisala. Pa samo občasno greh, ne pa vsak dan za 800 kalorij desertov, kot sem si jaz to zamislila. Ja, tolk kalorij znese par koščkov čokolade, pest marelic, arašidi - tko na uč, nisem glih vagala. Tko da tut monti ne pomeni ravno nažiranja Je pa še vedno super, da ne bi slučajno kdo narobe razumel. Danes za kosilo: endivija s trdo kuhanimi jajčki in goveji zrezki iz zmrzovalnika (kopiram taliko od včeraj) - imam tu mač dela, pa ne bom kuhala. Namesto čokolade pa zdaj naredim kakao iz mleka 0,1%maščobe+ natren+ dve žlički grenkega kakava – to sem že prej pila, kadar mi je sladko zapasal, pol me je pa monti zapeljal v take gurmanske skušnjave.. Drugače imam pa podobne težave s trebuhom, kot punčica. Ampak se nič ne čudim, ker sem zadnji trebušnjak naredila pred...hmmm.....meseci.[sm=jezicek.gif]. (Sicer spadam k majčicam 2006, kot aurora in punčica,ampak tam samo berem[sm=smiley36.gif].) Mejte se pa kej napište, no!
|
|
|
|