cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Nagradna igra: 100 mladim podarimo 3 obroke kredita

clock-img

19.3.2024

NLB bo 100 mladim povrnila 3 mesečne obroke kredita v skupni vrednosti do 1.000 EUR. Preverite, kako lahko sodelujete v nagradni igri.

100 mladim podarimo 3 obroke kredita

Si želite na svoje, a potrebujete kredit?

Tu smo za vas in vaše želje. Lepo vabljeni v NLB Poslovalnico, kjer vam bodo naši kreditni strokovnjaki pripravili ponudbo po vaši meri.

 

Izmed vseh, starih do 40 let, ki boste do 30. novembra 2024 v NLB sklenili stanovanjski ali hipotekarni kredit, pa bomo izžrebali 100 srečnežev in vsakemu povrnili 3 mesečne obroke kredita v skupni vrednosti do 1.000 EUR.

Pravila in pogoje sodelovanja najdete na NLBkreditPravila2024.

 

Več o NLB Stanovanjskem kreditu

 

nlb

 

Potrebujete le dodatna finančna sredstva?

Potem lahko izberete NLB Osebni kredit – gotovinski kredit do 35.000 EUR. Naredite informativni izračun kar prek spleta in pridobite individualno ponudbo.

Stranke NLB lahko Osebni kredit hitro in enostavno sklenete kar v svoji digitalni banki NLB Klik ali prek video klica, 24/7. Če vam je ljubši osebni stik, pa za sklenitev v katerikoli NLB Poslovalnici potrebujete le osebni dokument.

 

Na informativni izračun

Promocijsko sporočilo

news-img

5 stvari za zadovoljnega dojenčka v vročih dneh

Pripravili smo izbor izdelkov, ki jih letos potrebuje vsak dojenček, da bosta kljub vročim dnevom, ki prihajajo, letošnja pomlad in poletje polna čudovitih dogodivščin.

favorite-img

Oglasno sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem