cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Petkova ideja za vikend: Gremo na Mini vrtiljak!

Mini vrtiljak je tudi letos poleg stojnic in delavnic za obiskovalce pripravil vrečke presenečenja - vrečke z darili, ki jih bodo prispevali različni donatorji otroških ter družinskih izdelkov in storitev.

Gremo na Mini vrtiljak!

To soboto, 25. maja 2019, bo od 10. do 17. ure pred Mini vrtcem na Kadilnikovi ulici 7 v Ljubljani potekal brezplačni družinski dogodek Mini vrtiljak.

Na družinskem dogodku, ki je odprt za vse obiskovalce in ponuja zabavo za vse generacije, se boste lahko sprehodili ob številnih stojnicah z otroškimi izdelki in storitvami, otroci se bodo lahko udeležili različnih ustvarjalnih delavnic, se prepustili poslikavi obraza in se zabavali ob različnih animacijah, v foto kotičku pa vas čaka čarobno družinsko fotografiranje.

Mini vrtiljak

Seveda bo poskrbljeno tudi za majhne in velike želodčke, pa tudi vse ritke, ki jijh boste lahko previli v previjalnem kotičku, kjer bodo na voljo bio pleničke Bambo Nature.

 

Vrečke z darili za vse obiskovalce!

To pa še ni vse! Mini vrtiljak je tudi letos poleg stojnic in delavnic za obiskovalce pripravil vrečke presenečenja - vrečke z darili, ki jih bodo prispevali različni donatorji otroških in družinskih izdelkov in storitev.

Če naštejemo le nekatera med njimi: Moy stars, Muzej Iluzij, Z ljubeznijo, Mama, Lekobeba & Lekovita Slovenija, Lush Slovenia, Unikatni leseni glavniki LestetiComb, Mini vrtec, Evina Unikatnica, Lalabow love, Toomie, MAMORU, Hakuna Matata Kids, Tapravi mulci, G-sport, Gru Gru, Katkin kotiček, Anyart - ročno delo, LESek: Leseni izdelki za otroke in starše, Kvačkane pošastice in drugi, ki so se pridružili nekoliko kasneje.

 

Več o Mini vrtiljaku najdete na njihovi Facebook strani, več o Mini vrtcu pa tukaj.

 

Mini vrtiljak

news-img

Katera je najboljša anti-colic steklenička?

Nanobébé, vodilno ime v inovacijah dojenčkovih izdelkov, je od lanskega leta na voljo tudi v Sloveniji. Večkrat nagrajeni izdelki ponovno z novo zlato nagrado.

favorite-img

Oglasno sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem