cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Kako poskrbeti za otrokovo počutje med poletno vročino?

clock-img

13.6.2024

Pravilno in pravočasno se moramo pripraviti na poletje ter poskrbeti za zunanjo zaščito strešnih oken v mansardi. Z njo ne bomo imeli le nižjih računov za elektriko, ampak bomo svojim malčkom zagotovili tudi miren in kakovostnejši popoldanski spanec.

Kako poskrbeti za otrokovo počutje med poletno vročino?

Temperaturo v otroški sobi lahko znižate tudi za več kot 5 °C

Izdelki za zunanjo zaščito oken so zasnovani tako, da blokirajo sončne žarke, še preden ti pridejo do strešnih oken, zaradi česar učinkovito znižujejo notranjo temperaturo in ohranjajo udoben dom. Z zunanjimi roletami za strešna okna VELUX lahko poleti v otroški sobi znižate notranjo temperaturo za do 5,2 °C* in izboljšate toplotno izolacijo vašega okna za do 17 %. S tem boste zagotovili, da bo otroška soba ostala pomirjujoča oaza, v kateri se bodo vaši malčki lahko kakovostno spočili in  prijetno igrali, medtem ko se boste vi bistveno manj zanašali na klimatsko napravo. 

 

Brezskrbno delo in igra ter miren spanec 

Svojim oknom lahko poleg zunanjih rolet dodate tudi notranja senčila z motivi iz otroške kolekcije, ki se prilagajajo našim potrebam in zagotavljajo enostaven nadzor nad svetlobo v prostoru. Če želimo svojemu malčku privoščiti miren popoldanski ali nočni spanec, lahko z njimi prostor popolnoma zatemnimo in tako tudi poskrbimo za primeren dnevno-nočni ritem.

 

velux

 

Zunanje rolete zmanjšujejo hrup dežja

Zaradi robustnega aluminijastega ščita zunanje rolete VELUX zdržijo v vseh vremenskih razmerah, tudi bolj ekstremnih, in dodatno ščitijo pred vlomi. Prav tako zmanjšujejo hrup dežja ob poletih nevihtah za do 7 dB in tako zagotavljajo popoln počitek, kadarkoli ga naši najmlajši potrebujejo. 

Poleg vsega naštetega pa znižujejo tudi račune za elektriko, saj se zaradi zunanjih rolet začnemo bistveno manj zanašati na klimatsko napravo. K dodatnim prihrankom pripomore tudi sistem VELUX ACTIVE with NETATMO, ki samodejno spremlja kakovost zraka in temperaturo ter ohranja notranjo klimo svežo in zdravo. Rešitev za pametni dom je zasnovana tako, da samodejno prilagaja količino dnevne svetlobe in svežega zraka v vašem domu. Senzor notranje klime meri temperaturo, vlažnost in kakovost zraka (ravni CO2) v prostoru ter odpira ali zapira okna, notranja senčila ali zunanje rolete ter tako zagotavlja optimalno notranjo klimo.

 

Zunanje rolete lahko namestite, ko so strešna okna že vgrajena

Eden od pogostih pomislekov pri nakupu rolet in senčil je zahtevnost montaže, vendar je ta popolnoma odveč, saj je postopek v resnici enostaven, če ga zaupate izkušenim monterjem. V podjetju VELUX vam bodo z veseljem svetovali in priporočili primerne strokovnjake. Zunanje rolete je sicer mogoče namestiti tudi po tem, ko so vaša strešna okna že vgrajena. 

 

velux

 

Pravočasno poskrbite za udobje svojih malčkov

Kako vroče je lahko v našem domu, se pogosto zavemo šele takrat, ko nas zadene prvi poletni vročinski val. In takrat je že velikokrat prepozno, saj je ogromno takšnih ljudi, ki iščejo rešitve, posledično pa so tudi urniki monterjev popolnoma zasedeni. Da ne bodo vaši malčki poleti v svoji otroški sobi nosili sončnih očal, predlagamo, da že zdaj začnete načrtovati in pravočasno poskrbite za udobje z zunanjimi roletami VELUX. 

 

Če ne veste, kaj izbrati, vam bodo z veseljem pomagali strokovnjaki podjetja VELUX, ki bodo poskrbeli za najprimernejšo rešitev. Ne čakajte, da bo prepozno – naročite se na brezplačni osebni posvet.

 

___________________________________________________________________________________________________________

* Podatki so bili pridobljeni s simulacijo južno-orientirane sobe v stanovanju v Ljubljani (Bežigrad), kjer so nameščena strešna okna VELUX GGL MK06 0070 (780 x 1178 mm). Meritve so se izvajale v juliju in avgustu 2023 za potrebe študije o učinkoviti zaščiti prostorov pred pregrevanjem.

Promocijsko sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem