cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

"LUŠTI"

clock-img

20.12.2005, 17:05

clock-img

Anonimen

Sploh nism lačna, ampak bi tok neki jedla...user posted image   Mal prej sem si nardila topel sendvič, da bi mal umirila svoje "lušte" po hrani.. pa se mi zdej lušta še eden... user posted image   Pa zmer tkole proti večeru.. Zjutraj ponavadi neki malega pojem, pa mam dost.. Pol se mi  pa zmer okol 5 do 7 tok lušta kej dobrga.. user posted image

tok bi zdajle pojedla še en sendvič, pa mal čokolade... user posted image  Sej kile ne bojo šle gor.. Sam ful bi pa rada, da jih gre par dol...user posted image

clock-img

20.12.2005, 17:48

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

Dobrodošla v klubu, mislim, da bom stopila do trgovine po nekaj cukrenega.

clock-img

20.12.2005, 17:56

clock-img

Anonimen

men ni treba v trgovino.. mam zmer kej na zalogi..  user posted image  čeprav vem, da tko tistih 5 kg ne bo šlo dol...

clock-img

20.12.2005, 18:00

clock-img

R_D

pencil-img

19

Meni je prej tak bilo, da so se mi kar sline pocedile. In ker sladke zaloge ni nič več doma, sem kar do trgovine stopila in nabavila Kinder mlečne čokoladke...tak, zdaj sem se napokala in sem tudi zadovoljna. Ampak za večerjo tudi nekaj moram user posted image Topli sendviči se mi  ne zdijo tak slaba ideja...dobro da imamo RR, sicer bi še pozabila kaj slastnega jesti user posted image

clock-img

20.12.2005, 19:39

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

Jem nutelo s kruhom, čaka me pa še potica, piškoti, panetone ha, ha...
Januarja pa na dieto user posted image

clock-img

20.12.2005, 19:42

clock-img

Reja

pencil-img

545

Jaz sem pa ravno jedla "kosilo", pa malo milke z lešniki (mmmmmmmmm), zdaj, ko delam nekaj za službo, pa mi spet kruli oz. se mi sline cedijo.

Tako kot vsak večeruser posted image . Ampak pridno poslušam svoj želodec in ga napolnemuser posted image

clock-img

20.12.2005, 19:43

clock-img

Anonimen

ampak ta dieta bo mogla bit zeeeeeeeeeelllllloo stroga..

najbolš da stran vržem kar je ostalo od miklavža (ber: 5 čipsov, 2 velike milke, čokoladni bomboni, gumijasti bomboni, čokoladni miklavži, arašidi....) boljše da ne naštevam...user posted image

clock-img

20.12.2005, 19:50

clock-img

Reja

pencil-img

545

A ne bi bilo škoda vreči pročuser posted image

Kakšna user posted image  bi bila pa tega veselauser posted image

clock-img

20.12.2005, 19:55

clock-img

Anonimen

OGLAS:::

Podarim en koš samih pregrešnih dobrot.

Šifra:najraje bi jih pojedla sama..

user posted image   user posted image

clock-img

20.12.2005, 20:30

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

user posted image se priporočam, če kaj ostane

clock-img

20.12.2005, 20:33

clock-img

Reja

pencil-img

545

user posted image

clock-img

20.12.2005, 22:34

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

a imaš to dostavo na dom tudiuser posted image user posted image user posted image sej drugače poskrbimo sami za prevozuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

21.12.2005, 12:55

clock-img

Anonimen

s prevozom je pa tko.. itak d dostavim..

problem je v tem, da če ste doma blizu mene, boste še kaj dobile, če ste pa daleč, se pa bojim, da bo pot naredila svoje...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem