writing-img

"Perje " od kolerabe

clock-img

08.11.2007, 12:31

clock-img

muška

pencil-img

3223

Zanima me, ali je perje od kolerabe tudi užitno? Se pravi, a ga lahko narežem za  v juho? Ker do sedaj sem kolerabo vedno kupovala samo gomolj, listov(perja) ni bilo nikoli zraven user posted image  . je pa nadzemna kolerabica

clock-img

08.11.2007, 12:32

clock-img

srursa

pencil-img

1267

Kolikor jaz vem NE.

clock-img

08.11.2007, 12:37

clock-img

Valentina

pencil-img

217

IZVIRNO SPOROČILO: muška

Zanima me, ali je perje od kolerabe tudi užitno? Se pravi, a ga lahko narežem za  v juho? Ker do sedaj sem kolerabo vedno kupovala samo gomolj, listov(perja) ni bilo nikoli zraven user posted image  . je pa nadzemna kolerabica

Jaz zelenje dam v mineštro, mi da tak fini okus  user posted image
Kakšnih večjih posledic ni pustilouser posted image

clock-img

08.11.2007, 12:40

clock-img

muška

pencil-img

3223

Aha, pol verjetno ni samo za okras zraven user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.11.2007, 12:46

clock-img

Valentina

pencil-img

217

itak, da ne user posted image

clock-img

08.11.2007, 14:18

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Jaz perje uporabim v zelenjavni juhi, če je pa teh kolerabic več in če je perja veliko, ga naredim kot sladko zelje (s krompirjem in korenjčkom, začinim s kumino in muškatnim oreščkom)

200% MAMI

clock-img

08.11.2007, 22:35

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Ja, seveda je perje užitno. Jaz ga vedno zraven narežem. Če imaš kolerabic več, pa lahko daš tisto lepo, mlado perje v zmrzovalnik pa ga porabiš kasneje za v govejo juho. Meni je dobro.

Če smo že o perju.... Jaz naredim včasih iz perja redkvic ali iz perja rdeče pese "špinačo". Enako naredim s čemažem spomladi. Zelo dobro, ima pa vsaka od teh reči nekoliko svoj okus. So mi pa nekateri vrtičkarji rekli, d aje enaka vitaminska bomba, če tako pripraviš perje od mladega korenčka. Vendar zadnjega jaz še nisem probala, ker nikdar nimam toliko mladega korenja na kupu.

clock-img

08.11.2007, 22:41

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Perje uporabim samo za kuhanje goveje juhe, pa še to redko. Če je ravno pri roki. Drugače zavržem.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem