writing-img

"Podvozje" za lupinico

clock-img

12.11.2007, 20:23

clock-img

Solero

pencil-img

466

Ali obstaja "podvozje" za lupinico Maxi -cosi in kje bi se ga dalo dobiti??
Do katere starosti ste otroke vozili tako?

clock-img

12.11.2007, 20:29

clock-img

benika

pencil-img

7793

MC lupinico lahko namontiraš na Quinny oz. Maxi-Cosi vozičke. Verjetno še na kakšnega, pa se ga ne spomnim. Mi smo imeli lupinico striktno za prevažanje v avtu do 8. meseca, drugače smo pa za prevažanje v vozičku uporabljali globoko košaro.

clock-img

12.11.2007, 20:31

clock-img

glen

pencil-img

1870

Vozički quinny,maci cosi,stokke-baje,so podvozje lupinici maci cosi

clock-img

12.11.2007, 21:18

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Misliš tole? Temu rečejo Nemci Farhgestell; recimo, da bi se prevedlo kot podvozje.

KLIK

Sama nisem otroka nikoli vozila v lupinici, imela sem jo samo za avtosedež.

clock-img

12.11.2007, 21:49

clock-img

MADMAX

pencil-img

215

mi našega korenjaka občasno vozimo tudi v lupinci - npr. za v trgovino, k zdravniku ipd. Začeli smo pa nekje pri treh mesecih, prej pa smo jo uporabljali zgolj kot avtosedež. user posted image   Sedaj pa je malo prehladno za lupinco - edino če gremo z avtom v kakšen trgovski center ... Mi smo jo kupili skupaj z 3XL vozičkom ...

clock-img

13.11.2007, 08:17

clock-img

scubadiver

pencil-img

2994

Ali misliš ti mogoče "stojalo" za v avto? kot ena taka nogica da je lupinica maxi cosi še bolje pritrjena? Oz je čist fiksna. Ker če je to to, potem se dobi v baby centru in stane okoli 100 EUR. Midva sva kupila še to stojalo, ker se mi zdi da je lupinica res še bolj varna na tem. Se pa reče "easy fix"

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

clock-img

15.11.2007, 10:55

clock-img

Solero

pencil-img

466

Hvala vsem za odgovore.
Se mi zdi praktično za v trgovino. Res pa je zdaj že ful prehladno, da bi ga vozila v tem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem