writing-img

"heksenšus"

clock-img

10.12.2008, 09:44

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Ne vem, kako se temu reče lepo po slovenskouser posted image
No, torej, če se zaležiš, pa ne moreš premikati glave par dni, ali pa te boli kakšna ramenska mišica... Kaj pomaga za blažiti zatrdelo mišico, pa da čim prej mine?

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

clock-img

10.12.2008, 09:48

clock-img

ada2

pencil-img

7402

mazanje z naklofenom , masiranje, topli obkladki, počitek in kakšno sredstvo proti bolečinam.

ko je mene na zadnje heksnšus zagrabil je bilo tako hudo, da sem mogla jesti ene hudo močne tablete, hodit po injekcije v ZD in biti na bolniški cel teden.

aja, pa rado se ponavlja, zato ti toplo priporočam v teh zimskih mesecih, da se ovijaš s šalom, kajti ni samo, da se zaležiš, lahko te tudi napiha.

pa čimprej naj mine user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

10.12.2008, 09:54

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ko je mene na zadnje heksnšus zagrabil je bilo tako hudo, da sem mogla jesti ene hudo močne tablete, hodit po injekcije v ZD in biti na bolniški cel teden.

aja, pa rado se ponavlja, zato ti toplo priporočam v teh zimskih mesecih, da se ovijaš s šalom, kajti ni samo, da se zaležiš, lahko te tudi napiha.

Samo to pa po moje ni več samo heksenšus. A ni to potem kako vnetje živca ali kaj takega? Ker to sem tudi jaz enkrat imeli in to pa res boli kot ****.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

10.12.2008, 10:09

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

masaža z ledom

clock-img

10.12.2008, 10:14

clock-img

urška

pencil-img

3136

mišico moraš segret, da popusti. po moje masaža z ledom ni prava rešitev.

clock-img

10.12.2008, 10:14

clock-img

Abbott

pencil-img

145

Mislim, da moraš obkladati s toplimi zadevami, ne z ledom. 

clock-img

10.12.2008, 10:42

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ko sem bila mlajša, sem imela velikokrat probleme s tem. Pomagalo mi je, da sem si dala okoli vratu en širok šal. Na mestu bolečine mora biti toplo. Ko bolečina malo popusti, pa naj te nekdo zmasira.

clock-img

10.12.2008, 11:22

clock-img

bamoocham

pencil-img

1361

Men se je to enkrat zgodilo, pa mi je zdravnica predlagala  obkladke z ledom.

clock-img

10.12.2008, 14:34

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Meni vedno zelo pomaga ena zeliščna masaža TUKAJ, si jo fajn vtiram in masiram, pa mi res fajn pomaga.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

10.12.2008, 15:29

clock-img

misa4

pencil-img

637

Meni je tašča nasekljano čebulo na vrat dalauser posted image , mal sem jokala pa je bilouser posted image
ko me je pa naslednjič sem pa raje po naklofen kremo šlauser posted image

clock-img

10.12.2008, 15:46

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Topli obkladki večkrat na dan in aspirin dvakrat dnevno. S tem pospešiš prekrvavitev tkiva in s tem hitrejše odplavljanje snovi, ki so povzročile heksenšus.

clock-img

11.12.2008, 08:32

clock-img

soncka

pencil-img

102

Jaz trenutno tudi trpim. Se mi ponavlja že tretjič v roku 2 mesecev. Praktično me non stop boli, lopatica, pod njo, vsake tolko pa me še zareže. Včeraj sem provala no-dol obliže. Neka nova stvardobiš v lekarni. daš gor za 24 ur. prvi dan mi je res pomagalosem bila že ful vesela. danes pa sem spet komaj spala in se zbudila z bolečino. ma za provat je. lp

clock-img

12.12.2008, 06:40

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Jutra, priskrbi si eno dobro kremo, ala tisto ki jo predlaga Maxica, potem naj ti jo pa možek s pol urno, do eno urno, fino masažo, vtre na obolelo mesto. O nezaželjeni zadevah in stranskih učinkih , se posvetuj pri zdravniku ali farmacevtu. Pa srečnouser posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem