writing-img

"izcedek" iz zadnjika pri 1,5 letnici.

clock-img

28.03.2011, 18:14

clock-img

tažana

pencil-img

1601

že nekaj dni opažam pri 1,5l  stari deklici bel "izcedek" iz zdanjične odprtine. Zgleda podobno, kot bi jo prej namazala s kremo in  kasneje ostanejo sledi te kreme. user posted image Ko obrišem se lepo obriše kot krema- niso črvički!

Pojma nimam kaj bi to bilo. Sem že pomislila, da je to zaradi nivea vlažilnih robčkov vendar jo izmenično brišem tudi z mullerjevim.
kaj bi to bilo?

clock-img

28.03.2011, 18:19

clock-img

StrawberrY

pencil-img

957

Tudi jaz sem včeraj zvečer to opazila na otrokovih hlačkah. Kot da bi ga namazala s kremo user posted image . In sem rekla, da danes zvečer, ko se gre umit preverim, če bo imel spet to. Res me zanima, če katera ve, kaj bi to lahko bilouser posted image

clock-img

28.03.2011, 18:20

clock-img

Precious

pencil-img

524

Lahko so glivice ,lahko pa kaj drugega. POjdite k P

clock-img

28.03.2011, 21:00

clock-img

tažana

pencil-img

1601

Naša ima to na koži, ko ji odvijem plenico user posted image . ampak a niso glivice ponavadi vaginalnega izvora? Ona ima to samo okrog zadnjične odprtine?
Bom jutri videla kaj bo.

clock-img

29.03.2011, 15:32

clock-img

StrawberrY

pencil-img

957

No midva sva bila pri pediatrinji, ker sva morala dati kri. Spotoma mu je še pogledala ritko, pa je rekla, da ni nič videti. Je rekla, da če se bo še ponovilo, da naj spravim hlačke in ji jih prinesem pokazat.

clock-img

29.03.2011, 15:40

clock-img

Precious

pencil-img

524

ne,niso glivice samo vaginalnega izvora

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem