cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

"luftanje" rite

clock-img

03.06.2008, 15:43

clock-img

teja28

pencil-img

236

zanima me, koliko casa pustite svoje user posted image  brez plenicke. Zvecer verjetno dlje, kaj pa cez dan? Jih pustite razvite dalj casa vsakic, ko jih previjate?

clock-img

03.06.2008, 15:53

clock-img

Roberta69

pencil-img

1225

Jaz ga ne previjam ne vem kako dolgo, torej je brez pleničke le nekaj minut. Sem si pa zdaj kupila peno za na tla in nameravam kupit še kaj za čez (še ne vem kaj), tako da se bova na tleh nagca igrala. Poleti v kampu bomo naredili isto, na tla peno, gor pa nekaj kar se lahko spere, tako da bo imel user posted image   pleničko le ponoči. 

clock-img

03.06.2008, 15:56

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

js sem mu sigurno do 4. meseca luftala rito pri vsakem previjanu po vsaj 5 minut (edino, če sem ga mogla na hitro preoblečt-lačen, tečen, ...) zdaj ko je toplo, ga pustim tudi čez dan brez pleničke ko se plazi...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

03.06.2008, 22:56

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Vedno jo pustim nekaj minut nagico.

clock-img

04.06.2008, 06:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.06.2008, 11:18

clock-img

nia5

pencil-img

4698

jaz mojo pikico pustim kakih 5-10 minut, ker vidim da ji ful paše, pa še za ritko je dobro preden jo namažem nazaj

clock-img

08.06.2008, 11:26

clock-img

dreamz

pencil-img

510

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

zdaj ko je toplo, ga pustim tudi čez dan brez pleničke ko se plazi...

In se ti ne polula?
Če jaz mojega malega hitro ne oblečem nazaj v plenico, se takoj polula.

Brez plenice je le ko ga kopam.

clock-img

08.06.2008, 12:31

clock-img

pizamca

pencil-img

146

kakšno minuto... včasih pa dam previjalno podlogo kar na tla in jo pustim tam nagico... ful ji paše, zdaj ko bo toplo bomo to še večkrat prakticirali.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem