writing-img

"otrok v avtu" nalepke

clock-img

26.09.2008, 15:37

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

A so nujne, je zakonsko določeno, da imaš na avtu te nalepke?

clock-img

26.09.2008, 16:24

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ne.

clock-img

26.09.2008, 18:44

clock-img

NEVA-1

pencil-img

487

ne ni zakonske podlage, men so drugač brezveze te nalepke, ampak vsak se odloči po svoje

clock-img

26.09.2008, 19:42

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Niso obvezne. Če pa jo imaš, lahko upaš, da bodo drugi udeleženci v prometu zaradi tega bolj previdni. (No ja, nekje v idealnem svetu mogoče)

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

26.09.2008, 23:38

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Niso obvezne, ampak zanimivo, da se še ni kdo spomnil, da bi bile obvezne user posted image

clock-img

27.09.2008, 00:54

clock-img

Anonimen

Obvezne niso. Če pa upaš, da te bodo objestneži kaj upoštevali, ko bodo videli nalepke, pa to upanje kar opusti. Jaz sem na črn avto dala zadaj veliko rumeno magnetno nalepko, na sprednji odbijač sem dala manjšo rumeno, in še tista nalepka, ki je na dodatnem ogledalu na zadnjih sedežih, da vidiš otroka v lupinici med vožnjo, se vidi ven, pa ne opažam neke večje previdnosti voznikov zaradi tega. Če naletiš na cesti na slamnato glavo za volanom, ti ne pomaga če cel avto prebarvaš v florescentno barvo in povsod napišeš baby on board. Žal.

clock-img

27.09.2008, 10:21

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

Meni se zdi pa vseeno prav, da nalepke so. Vsakič ko jo vidim pomislim, da so starši vseeno poskusili nekaj narediti, da opozorijo na otročka v avtu druge voznike.

Je pa res, da kdor po cesti nori, da ga tudi ta nalepka ne gane, če jo sploh opazi user posted image .

clock-img

27.09.2008, 18:20

clock-img

neisha80

pencil-img

448

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Meni se zdi pa vseeno prav, da nalepke so. Vsakič ko jo vidim pomislim, da so starši vseeno poskusili nekaj narediti, da opozorijo na otročka v avtu druge voznike.

Je pa res, da kdor po cesti nori, da ga tudi ta nalepka ne gane, če jo sploh opazi user posted image .se podpišem

clock-img

27.09.2008, 19:27

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

menda (poudarjam, menda), nej bi bila ta nalepka 'uporabna' v primeru nesreče, da reševalci in policaji vejo, da je tudi otrok v avtu (otroke naj bi se reševalo prioritetno)...

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

03.10.2008, 13:26

clock-img

Grahec

pencil-img

528

Če imaš nalepko otrok v avtu v primeru nesreče oziroma vkleščenosti reševalci in tudi gasilci poskušajo izvedeti, če je res v avtu otrok, ker otročke res prednostno rešujejo!

Ostalo je pa stvar posameznikov, ali kako reagirajo na tako nalepko ali ne...

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

clock-img

04.10.2008, 09:37

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

Mi nikoli nismo imeli teh nalepk po avtomobilu....kaj vem, na žalost itak ne dosežejo svojega namenauser posted image

clock-img

04.10.2008, 10:28

clock-img

rija

pencil-img

15589

naša je dosegla en namen: da se ljudje za nami režijo...to pa je tudi verjetno vseuser posted image

imamo pa: hudiček v avtuuser posted image

samo eni pri tem niti ne pomislijo na otrokauser posted image

...vox populi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem