writing-img

"pametno" vprašanje glede vrtca

clock-img

30.05.2006, 20:25

clock-img

vanč

pencil-img

194

Mi gremo septembra prvič v vrtec. Sprejeti smo bili v drugi občini kakor imava s sinkotom stalno bivališče. Zanima me v katero občino oddam vlogo za znižano plačilo vrtca???

Hvaaalaaa!

vanč

clock-img

30.05.2006, 20:33

clock-img

urška

pencil-img

3136

vlogo oddaš tam kjer imaš stalno prebivališče.

clock-img

01.06.2006, 08:04

clock-img

rozi81

pencil-img

718

Mi gremo tudi septembra 1. v vrtec, pa me zanima kdaj pa je potrebno oddati to  vlogo in kje se ta obrazec dobi?

Hvala 

Lp S

Najlepši dan mojega življenja 26.06.2005!!!

clock-img

01.06.2006, 09:09

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Obrazec dobiš recimo v kakšni knjigarni, vlogo pa lahko že kar oddaš na občino. Pri meni je šlo bolj na hitro in sem jo oddala en mesec pred vstopom v vrtec. Mislim, da ni tako pomembno, ker ti za to leto občina upošteva dohodke iz preteklega leta.

Lp ksenja

clock-img

01.06.2006, 14:50

clock-img

rozi81

pencil-img

718

Kaj pa če boš imel po porodniški ful slabšo plačo kot si jo imel pred porodniško? Kako pa potem to urediš, ker meni se bo plača kar precej znižalauser posted image  pa upam da ne bom zdej revež ker mi bojo za vrtec toliko več zahtevali. Kako pa to dokažeš?user posted image

Hvala

Lp S

Najlepši dan mojega življenja 26.06.2005!!!

clock-img

02.06.2006, 14:16

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Jaz imam tud eno vprašanje... Tam kjer je treba znesek plače vpisat in pa službo... Jaz sem od 17.3.2005  na porodniški, od 30.6.2005 pa brez zaposlitve... A moram it to v bivšo službo vpisat podatke al mi to na CSD izpolnijo?

Hvala za odgovor!!!

LP Tina

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem