IZVIRNO SPOROČILO: tinica
CUKRČEK tebe pa občudujem, da si tako mirna, se prilagajaš drugim, ne kompliciraš in vse razumeš s prve. REs ne verjamem, da obstajajo ljudj okrog tebe, da ti še nikdar niso naredili nobene krivice in ne verjamem, da nisi še nikol popenila, ali pa si morda res vedno tiho.
Pa brez zamere takšno je samo moje mnenje
.
Lp
Poglej: če se hočeš kregat in če hočeš vse slabo videt, potem se stalno lahko kregaš za vsak drek. A ni bolje pogledat stvari z druge strani, pač malo kaj spregledaš, sicer si misliš svoje...
Če bi mojega otroka kdo osebno prizadel bi absolutno tudi jaz znorela in povedala svoje. in polno takih ljudi je okrog mene, katerim je treba večkrat povedat, ker očitno s prve ne razumejo.
Toda milsim, da je viv mislila povsem nekaj drugega..... za čist vsak gib, ki ga kdo naredi in nekaterim ni povšeči pa res ni treba ****riti.
To sem jaz omenjala in mislim da tudi viv.
Se pa absolutno ne prilagajam popolnoma drugim....nekaj sigurno se...to je tudi potrebno, ker tudi jaz nimam vedno prav. Pač enkrat eden popusti, drugič drugi...in stvari laufajo. Zakaj bi se obremenjevala z drugimi in si krajšala življenje z razmišljanjem o tem, kaj drugi delajio, kaj milsijo...
In absolutno vedno ( kar si tudi tukaj verjetno opazila) povem, kaj milsim. Ne ovinkarim...pač direkt povem...to še ne pomeni, da vsakega nadiram in vsiljujem svoj prav.
Upam da razumeš , kaj sem hotela povedat.
Pa še nekaj: včasih se tukaj berejo kakšni problemi, ki jih imajo naprimer žene z miožmi ali snahe z taščami. In sprašujejo, kaj storiti....in valda vsi odgovori so ponavadi" jaz bi znorela" , "bi takoj spakirala in šla"...
Me zanima, koliko teh deklet bi to res naredilo, ko se bi enkrat to njim zgodilo?!? Nekaj je govorit drugim, ko sam nimaš takoh težav, kot to res naredit, ko enkarat padeš v tako situacijo.
lp
slučajno trojčki:))